VIDEO Tom Cruise a sfidat moartea la Olimpiadă când a sărit de pe acoperișul stadionului

Unul dintre cele mai interesante momente din ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 a fost când actorul de la Hollywood s-a aruncat în gol de pe acoperișul stadionului. Cum a reușit?

image

Vedeta de 62 de ani s-a simțit în elementul său la Paris, când a uimit întreaga audiență cu casadoria făcută pe Stade de France. Tom Cruise a plonjat de pe acoperișul stadionului, a primit steagul olimpic de la gimnasta americană Simone Biles și primarul orașului Los Angeles, Karen Bass, după care s-a urcat pe o motocicletă. Iar toata aceastea s-au întâmplat înainte de-a urca la bordul unui avion și-a se parașuta din el chiar pe semnul Hollywood din SUA.

Întreaga secvență plină de adrenalină a fost pe placul tuturor celor care au privit-o și a necesitat un an și jumătate de pregătiri și multe emoții din partea echipei cu care a colaborat marele actor și a firmei de asigurări care trebuie să ia în vedere toate pericolele la care se expune vedeta.

Atunci când producătorul executiv și directorul creativ al evenimentului, Ben Winston, i-a propus să fie starul ceremoniei de încheiere a Jocurilor Olimpice de vară, Tom Cruise a insistat să facă el toate cascadoriile, exact așa cum face și la filmări.

Cu o zi înainte de transmisia live, Winston a dezvăluit celor de la Vogue că întreaga secvență a necesitat o pregătire de peste un an și că și-a făcut multe griji, în tot acest timp, că lucrurile nu se vor derula conform planului. Din fericire, n-a avut de ce să-și facă griji!

„Am pregătit totul timp de un an și jumătate. Am avut ideea de a lua steagul din Paris și a-l trimite să călătorească până în Los Angeles și ne-am dorit să intrăm în direct cu acest lucru, să facem ceva cu adevărat spectaculos”, a declarat acesta.

Winston a mărturisit că actorul de la Hollywood filma „Mission Impossible” în Londra când s-a suit într-un avion, a călătorit 11 ore, pentru a filma video-ul pentru ceremonia de încheiere a Olimpiadei în Los Angeles, după care s-a întors pe platourile de filmare din Marea Britanie. Un mic efort depus de cel mai mare actor de la Hollywood, însă Tom Cruise nu face altfel lucrurile, ci se implică 100%.

foto - Shutterstock

video - Eurosport YouTube



Recente

Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg