Mâncărurile preferate ale vedetelor

1 65709 original jpg jpeg

Cu toate că au un corp de vis, vedetele nu mănâncă doar legume fierte tot timplu. Au grijă de silueta lor, dar ştiu şi să se răsfeţe. Iată cum.

Jessica Alba adora sushi

Acest fel de mâncare asiatic este bogat în zaharuri lente (datorita orezului),iar asta îţi prelungeşte senzaţia de saţietate. Peştele este bogat în proteine şi în omega 3,iar legumele care-l însoţesc au vitamine şi minerale. Toate acestea fac din sushi un fel de mâncare prietenos cu silueta,dar complet.

Cameron Diaz nu rezistă fără hamburgeri

Şi atunci care e secretul siluetei sale? Vedeta face foarte mult sport,iar asta îi permite să se răsfeţe din când în când cu mâncăruri deloc dietetice. În plus,ea nu renunţă nici la cartofii prăjiţi care însoţesc tradiţional hamburgerul. Dacă vrei să-i urmezi exemplul,cel mai bine ar fi să prepari hamburgerii casă.

Angelina Jolie şi mâncarea exotică

Pentru că a călătorit mult în toate colţurile lumii,Angelina a preluat de peste tot cele mai exotice obiceiuri culinare. Mâncărurile de legume condimentate sunt preferatele ei. Categoric,acestea fac parte dintr-o dietă sănătoasă.

Brad Pitt preferă taco

Brad se dă în vânt după mâncarea tipic mexicană. Condimetată, săţioasă şi simplu de preparat, acest fel de mâncare îşi câştigă rapid adepţii.

Reese Witherspoon adoră băuturile smoothie

Dacă guşti o dată un smoothie, vei fi pur şi simplu vrăjită de gustul său. Şi vei deveni dependentă, la fel ca Reese Witherspoon. Reţetele sunt numeroase şi pe toate gusturile:fructe combinate (sau nu) cu lactate pentru a da băuturii un plus de delicateţe sau cu seminţe pentru un plus de savoare. Săţios şi plin de vitamine.

Heidi Klum prepară singură muesli

Nu numai că e la modă să-ţi prepari singură cerealele, dar acest lucru îţi permite să foloseşti doar ingredientele pe care ţi le doreşti :fructe uscate sau proaspete, seminţe sau miere. Heidi Klum îşi întreţine silueta de invidiat cu o varietate de meuesli îndulcit şi puţin prăjit la cuptor.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg