Mariah Carey, fotografia care a stârnit reacţia lui Jennifer Aniston. Cum a încercat artista să o imite pe Rachel, din „Friends‟

1 mariah carey jpg jpeg

Actorii din „Friends‟ s-au reunit pentru un nou episod special. Odată cu această veste, mulţi dintre fanii serialului au fost încântaţi, în special artista Mariah Carey, care şi-a amintit cât de mult îi plăcea de Rachel, personaj interpretat de Jennifer Aniston.

„Friends‟ a fost difuzat timp de 10 ani, din anul 1994 până în 2004, fiind în topul serialelor care au atins audienţe uriaşe. Printre fanii care au urmărit aventurile lui Rachel, lui Ross sau ale lui Phoebe se numără şi Mariah Carey, care a dezvăluit că în tinereţe îi copia coafura personajului pe care îl juca Jennifer Aniston.

Mariah Carey, copia lui Jennifer Aniston?

De curând, artista a postat pe contul de Instagram o fotografie, din tinereţe. În imagine, ea poate fi văzută în timp ce se află pe scenă, cu microfonul în mâini, purtând o rochie neagră şi coafată la fel ca Rachel: „O încercare tristă de a copia coafura lui Rachel‟, a scris Mariah Carey, la descrierea fotografiei. În ciuda descrierii pe care artista a scris-o, imaginea a fost apreciată de peste 160.000 de fani, inclusiv de Jennifer Aniston, care i-a admirat coafura: „Îmi place‟, a scris Aniston.

2 captura de ecran din 2021 06 03 la 09 08 28 png png
stanga
dreapta
2 captura de ecran din 2021 06 03 la 09 08 28 png png

Episodul special, „Friends: The Reunion‟ a apărut pe 27 mai. Alături de Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc şi Lisa Kudrow, pot fi văzute şi alte vedete, precum: Reese Witherspoon, Justin Bieber, Lady Gaga sau trupa BTS: „Este amuzant când ne întâlnim, parcă nu a trecut timpul, de unde am rămas”, a declarat LeBlanc, pentru People. Totodată, apariţia serialului nu a fost lipsită de controverse. Deşi, în China, audienţele au fost mari, autorităţile au cenzurat 6 minute în care apar invitaţii speciali: Justin Bieber, Lady Gaga sau trupa BTS, din cauza unor neînţelegeri pe care aceşti artişti le-au avut, în trecut, cu autorităţile din China.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg