Marian Drăgulescu, despre violenţa domestică: "A fost o relaţie nocivă. Ne băteam parte în parte”

1 thumbnail marian dragulescu la 40 de intrebari cu denise rifai 1 jpg jpeg

Marian Drăgulescu, cel mai bun gimnast al României, are un palmares impresionant şi performanţe uriaşe, dar şi o poveste tumultuoasă de viaţă. De numele marelui campion se leagă şi episoade mai puţin fericite, mediatizate în presă, iar unul dintre acestea are în prim-plan violenţa domestică.

Marian Drăgulescu are în palmares 300 de medalii, dintre care 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene şi 109 medalii la Mondiale. El este cel mai medaliat român din toate timpurile. În viaţa personală, însă, sportivul a avut multe greutăţi, inclusic un mariaj toxic şi violent, după cum a mărturisit în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Marian Drăgulescu (40 de ani) a vorbit despre momentele tulburătoare din relaţia cu Larisa Drăgulescu, prima lui soţie, cu care a fost căsătorit între 2006 şi 2009. “„Am învăţat în viaţa mea din greşeli, aşa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost şi momente frumoase ale relaţiei, şi momente mai puţin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înţelegem de minune acum. A fost o relaţie nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiţi-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viaţa mea de care nu sunt mândru”, a declarat Marian Drăgulescu.

Drăgulescu regretă că a răspuns cu aceeaşi monedă atunci când fosta lui soţie recurgea la violenţă: „Au fost multe altercaţii, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăţ. A fost singura relaţie cu altercaţii şi cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie”.

În 2010, gimnastul s-a recăsătorit, dar în 2019 şi această căsnicie s-a destrămat.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg