Mario Fresh lansează piesa “Iarta-mă”

1 67674 original jpg jpeg

După ce în urmă cu un an s-a îndrăgostit de “Fata de la metrou”, Mario Fresh regretă acum greşelile făcute în povestea de dragoste şi încearcă prin diverse gesturi să repare relaţia. Povestea e pusă în scenă într-un mod artistic în videoclipul “Iartă-mă”, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan.

Cu un traseu muzical ce a început încă de la 5 ani,acum Mario Fresh,tânărul cântăreţ în vârstă de doar 16 ani,este unul dintre artiştii principali de la Golden Boy Society,care se dezvoltă profesional sub atentă îndrumare a lui Alex Velea. 

Despre noul lui single,Mario Fresh declară:“Cu Alex Velea şi Antonia în jurul meu,îmi dau seama cât de puternice pot fi unele cuvinte,iar un simplu “Iartă-mă” poate aduce din nou zâmbetul pe buzele persoanei apropiate,la fel şi gesturile mici,precum o floare. Sunt norocos să fac parte din brigada Golden Boy Society,mergem în fiecare zi la studio şi compunem muzică,iar la 'Iartă-mă' chiar a contribuit întreaga echipă,de versuri s-au ocupat Alex şi Rashid,iar de instrumental Boier Bibescu şi Soundboy şi fiecare şi-a adus contribuţia”. 

Povestea e pusă în scenă într-un mod artistic în videoclipul “Iartă-mă”,filmat în complexul Ibiza Sol,în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan. 

Mândru de realizările celui mai tânăr artist din Golden Boy Society,Alex Velea spune:“Mario e mereu pus pe treabă,ar sta toată ziua la studio,asta imediat după ce termină orele de la liceu. E la vârsta în care asimilează şi evoluează,e de neoprit. Am încredere în talentul lui şi ştiu că va ajunge mare”. 

La doar 16 ani,Mario Fresh are deja în portofoliu trofee şi premii muzicale,dar şi single-uri de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul cu care a debutat este "N-ai şcoală... e nasol",iar ulterior a lansat piesele "Am rămas cu gândul" şi "Fata de la metrou". Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg