Masajul cu miere, efect anticelulitic

1 71801 original jpg jpeg

Mierea este folosită nu doar ca medicament natural, ci şi ca tratament pentru înfrumuseţare. Substanţele active din miere absorb toxinele, contribuind astfel la eliminarea lor mai rapidă din organism.

Masajul cu miere se efectuează atât pentru creşterea circulaţiei limfei,cât şi pentru curăţarea pielii. Astfel,pielea devine mai netedă şi elastică,  celulita devenind din ce în ce mai puţin vizibilă.

Pentru a beneficia de efectele masajului cu miere,este de preferat să faci 15 şedinţe de masaj,o zi da,una nu.Mierea poate fi folosită în combinaţie cu diferite uleiuri esenţiale. Puteţi folosi diverse amestecuri,şi anume:   -două linguriţe cu miere,5 picături de ulei de lămâie,2 picături de ulei de eucalipt şi 2 picături de ulei de levănţică.   -două linguriţe cu miere,5 picături de ulei de lămâie şi 5 picături de ulei de portocale.   -două linguriţe de miere,trei picături de ulei de lămâie,două picături de ulei de levănţică,cinci picături de ulei de mentă.Înainte de masaj,se amestecă mai întâi uleiurile,după care se adaugă şi mierea.