Masca cu cafea pentru ten. 4 combinaţii pentru o piele fină

1 67411 original jpg jpeg

Îţi place să-ţi începi fiecare dimineaţă cu o ceaşcă de cafea? Pe lângă faptul că-ţi oferă plăcere şi energie, cafeaua te ajută să ai o piele frumoasă şi elastică, dacă încerci masca cu cafea pentru ten.

1. Masca cu cafea pentru ten - Cafea şi miere

Dacă vrei să ai o piele fină şi exfoliată,foloseşte o mască ce are ca ingrediente cafeaua şi mierea. Pune într-un vas 2 linguriţe de cafea măcinată şi 2 de miere. Amestecă-le bine şi apoi întinde compoziţia pe ten. Las-o să acţioneze până când se usucă,după care spală-te pe faţă şi tamponează cu un prosop curat.

2. Mască cu cafea şi pudră de cacao

Masca cu cafea pentru ten în care pui şi cacao este extrem de simplă! Cafeaua şi pudra de cacao conţin antioxidanţi care ajută tenul să devină ferm. Pune într-un bol 2 linguriţe de cafea măcinată,2 linguriţe pudră de cacao şi 1 linguriţă de miere. Amestecă bine ingredientele,până când obţii o pastă. Aplic-o pe faţă şi pe gât şi las-o să acţioneze până când se usucă. Spală-te cu apă călduţă şi nu uita să tamponezi apoi tenul cu un prosop curat.

3. Masca cu cafea pentru ten - Cafea şi ulei de măsline

Dacă ai tenul uscat,masca cu ulei de măsline şi cafea face minuni asupra feţei tale. Într-un vas pune 3 linguriţe de cafea măcinată şi 1 linguriţă de ulei de măsline. Amestecă bine,până când obţii o pastă omogenă. Aplic-o pe ten şi spală-te pe faţă când aceasta este încă moale. Nu aştepta să se usuce.

4. Cafea şi lapte

Ideală pentru toate tipurile de ten,mascacu lapte şi cafea reduce roşiaţa şi inflamaţiile,îndepărtează celulele moarte şi luminează pielea. Pune într-un bol 2 linguriţe de cafea măcinată,2 linguriţe de pudră de cacao,4 linguri de lapte şi 1 linguriţă de suc de lămâie. Mixează ingredientele într-un bol,până când obţii o compoziţie omogenă. Aplică masca cu cafea pentru ten pe piele şi las-o să acţioneze aproximativ 20 de minute. Dacă vrei să exfoliezi tenul,aplică amestecul prin mişcări circulare,1-2 minute,şi apoi lasă-l să se ucuce. Spală faţa cu apă călduţă.

Citeşte şi:

Iată ce mască întinereşte tenul!

Mască BIO matifiantă



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg