Mască de faţă cu fructe de pădure

1 70362 original jpg jpeg

Fructele de pădure sunt bogate în antioxidanţi şi din acest motiv oferă rezultate spectaculoase pentru ten. Această mască de faţă cu fructe de pădure este recomandată pentru aplicare dimineaţa, pentru un ten plin de vitalitate.

Dacă nu ai timp să o prepari dimineaţa,o poţi pregăti de cu seară,pentru ca a doua zi doar să o aplici. În plus,antioxidanţii din ea protejează tenul de radiaţiile UV şi de efectele negative ale radicalilor liberi.

Mască de faţă cu fructe de pădure

Ai nevoie de

1 lingură fulgi de ovăz

5-6 afine

2 mure

2-3 fructe de zmeură

1 lingură miere

Pisează fulgii de ovăz în blender. Zdrobeşte fructele de pădure,adaugă ovăzul şi mierea şi amestecă până se omogenizează. În sezonul rece poţi face această mascăşi din fructe de pădure congelate. Aplică masca pe tenul curăţat şi las-o să acţioneze 10-15 minute. Clăteşte-te cu apă rece.

Fulgii de ovăz exfoliază pielea şi-i echilibrează pH-ul. Sunt indicaţi pentru toate tipurile de ten,deoarece conţin saponină,o substanţă care curăţă pielea în profunzime. Pe de altă parte mierea are puternice proprietăţi hidratante şi exfoliante. În plus,mierea are calităţi antibacteriene fiind recomandată persoanelor care au probleme cu acneea. Aşadar,aplică această mască de 2-3 ori pe săptămână,iar imperfecţiunile nu-şi vor găsi  locul pe chipul tău.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg