Mască de faţă cu turmeric. La ce e bună

antibiotic natural jpeg

Originar din India, turmericul este un condiment folosit în special la gătit, dar şi ca colorant, fiind un puternic agent de colorare. Datorită proprietăţilor sale remarcabile, turmericul este, de asemenea, utilizat în numeroase măşti de faţă.

Condimentul se găseşte sub formă de pulbere,este galben-portocaliu şi are un gust distinct. Procedeul de producţie include culesul,barbotare aşi uscarea rădăcinilor în cuptoare extrem de fierbinţi,după care acestea sunt măcinate până se obţine o pulbere fină.

Ce beneficii are această mască

Tratamentul cuturmericdespre care îţi vorbim astăzi are efecte benefice pentru frumuseţe. El poate trata o serie de probleme dermatologice,inclusiv acnee,eczeme,roşeaţă,inflamaţie,pete maronii sau cearcăne şi riduri.

Odată ce foloseşti acest tratament,pielea va fi mai luminoasă,porii se vor reduce,acneea şi eczemele se vor estompa şi se vor ameliora roşeaţa şi inflamaţiile.

Mască de faţă cu turmeric

Pune înt-un bol 1 linguriţă de turmeric cu 2 linguri de făină de grâu. Adaugă 1 lingură de ulei de migdale şi aproximativ 3-4 linguri de lapte,suficient pentru a face o pastă,nici prea groasă,nici prea subţire. Omogenizează bine ingredientele. Lasă masca să acţioneze 20 de minute,după care clăteşte cu apă caldă din abundenţă. Tamponează cu un prosop uscat şi moale. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Înainte de a începe să aplici această mască,ţine cont că pielea poate fi un pic gălbuie după ce o elimini,motiv pentru care va trebui să te speli din nou pe faţă. Pentru că poate păta hainele sau mâinile,poartă mănuşi  când foloseşti această mască.  Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg