Masca împotriva ridurilor ce face adevărate minuni cu tenul tău

1 74779 original jpg jpeg

Odată cu înaintarea în vârstă apar şi nedoritele riduri. Mai întâi în zona frunţii, după care în colţurile ochilor şi a gurii. Le poţi şterge doar într-o săptămână cu masca împotriva ridurilor făcută din ulei de măsline, gălbenuş şi miere.

Nici cele mai scumpe creme nu pot garanta estomparea ridurilor. Pentru a le diminua poţi apela la tot felul de seruri,loţiuni sau chiar injecţii dureroase cu tot felul de substanţe. În plus,aceste tratamente conţin multe substanţe chimice,care afectează tenul,de multe ori agravând ridurile şi făcându-le şi mai vizibile.

Însă,de ce să apelezi la creme cu preţuri exorbitante,când ai la îndemână substanţe naturale,care acţionează delicat asupra tenului si au efecte vizibile în scurt timp?

Masca minune împotriva ridurilor

Această mască hidratează pielea în profunzime şi în acelaşi timp încetineşte procesul natural de îmbătrânire a pielii. În plus,este potrivită pentru toate tipurile de ten,iar rezultatele sunt vizibile după doar 7 zile,dacă aplici masca în fiecare seară.

De ce ingrediente ai nevoie pentru masca împotriva ridurilor:

1 lingură ulei de măsline sau de migdale

1 gălbenuş

1 lingură miere

2 linguri vaselină,cumpărată de la farmacie

Încălzeşte vaselina pe baie de aburi,până ce devine lichidă,după care dă-o deoparte şi adaugă restul ingredientelor. Amestecă bine până se omogenizează şi capătă consistenţa unei creme. Dacă este prea caldă,o mai poţi lăsa la răcorit câteva minute. Pune masca împotriva ridurilor într-un borcănel gol de la creama de faţă,deoarece trebuie să o păstrezi la frigider. Aplică masca pe ten,masând uşor pielea. După 30 de minute,îndepărteaz-o cu un şerveţel umed.

Când să foloseşti masca împotriva ridurilor

Pentru că este o cremă grasă,utilizeaz-o cu aproximativ două ore înainte de culcare,pentru ca pielea să aibă timp să absoarbă toate substanţele nutritive.

Vaselina este un derivat al petrolului,şi pentru a fi sigură că este de cea mai bună calitate,cumpăr-o doar din locuri avizate,cum sunt farmaciile. Marile vedete,precum Beyonce,o folosesc şi pentru îndesirea şi alungirea genelor,în timp ce Uma Thurman şi Cate Blanchett o folosesc pentru a da strălucire tenului şi pentru a fixa machiajul.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg