Mască naturală pentru revitalizarea tenului

1 68313 original jpg jpeg

Cred că putem zice că a venit primăvara deja. Şi la orice schimbare de sezon trebuie să schimbăm puţin rutină de îngrijire a tenului, tocmai pentru a îndepărta impurităţile şi toxinele acumulate peste iarnă.

Iată câteva idei de măşti pentru revitalizarea şi recăpătarea luminozităţii tenului

Mască cu căpşuni şi miere 

Această mască este recomandată mai ales tenului gras şi celui cu acnee,pentru că este o mască antibacteriană.

Căpşunile au numerose proprietăţi şi sunt bogate în vitamina C şi acid salicilic (ajută la curăţarea tenului de impurităţi şi celule moarte);antioxidanţii sunt cei care previn daunele provocate de radicalii liberi şi au efect anti-îmbătrânire;de asemenea,ajută la diminuarea petelor datorate expunerii la soare.

Printre beneficiile cele mai importante se numără capacitatea de a hidrata şi hrăni pielea în profunzime,dar şi de a menţine apa în piele. De aceea,mierea are şi efect asupra umplerii ridurilor şi a diminuării lor. Dar să nu uităm efectul antibacterian şi antiseptic,care face că acest aliment să fie folosit şi de persoanele cu tenul mai gras.

În plus,ajută la regenerarea celulară a pielii şi la exfoliere,de aceea oferă un aspect luminos. Dezinfectează şi grăbeşte vindecarea rănilor,a zgârieturilor şi arsurilor de la nivelul pielii. 

Pentru a prepara masca ai nevoie de câteva căpşuni,pe care le tăi şi apoi le pisezi cu furculiţa;apoi amesteci căpşunile cu o lingură de miere;pasta obţinută se aplică pe tenul curat şi se clăteşte după 15 minute. Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg