Masca pentru pielea din jurul ochilor. Cartofii fac minuni!

1 67543 original jpg jpeg

Masca pentru pielea din jurul ochilor este cu adevărat uimitoare. Ea elimină cercurile întunecate din jurul ochilor, luminează pielea şi elimină ridurile fine. Are rezultate uimitoare încă de la prima aplicare.

Masca pentru pielea din jurul ochilor cu cartofi este un excelent remediu regenerant pentru îngrijirea zonei sensibile a ochilor. Revitalizează pielea,relaxează ochii,elimină umflăturile,cearcanele şi pungile şi atenuează liniile fine.

Compoziţia măştii nu provoacă iritaţii,este potrivită pentru toate tipurile de piele şi nu are contraindicaţii. Se poate aplica de două ori pe săptămână. Este suficient pentru a menţine pielea strălucitoare,fără semne de oboseală după o noapte pierdă în oraş sau prea mult timp petrecut în faţa monitorului.

Aplică masca pentru pielea din jurul ochilor cu cartofi pe pielea proaspăt curată din jurul ochilor. Efectele se vor vedea imediat şi pielea se va lumina,va deveni netedă,fermă şi îşi va recăpăta elasticitatea. Cartofii conţin o enzimă cunoscută sub numele de catechol,care este folosită în produsele cosmetice pentru albirea pielii.

Masca pentru pielea din jurul ochilor cu cartofi – Iată cum s-o prepari!

Pentru a pregăti masca cu cartofi ai nevoie de 2 linguri de cartof crud,ras fin şi 2 bucăţi de tifon (sau două dischete demachiante din bumbac).

Pune pe fiecare dischetă de bumbac / bucată de tifon câte o lingură de cartof ras,apoi aplică-le pe pleoape şi pe zona ochilor. Tifonul pe care îl utilizezi trebuie să fie subţire,astfel încât să permită trecerea sucului din cartofi în piele,fără să afecteze ochii.Lasă să acţioneze 20-30 de minute,după care se îndepărtează masca şi se clăteşte faţa cu apă călduţă sau ceai de muşeţel.