Măşti eficiente pentru părul uscat

1 65983 original jpg jpeg

În perioada rece a anului firul de păr se subţiază şi devine mai uscat. Noi îţi oferim câteva reţete preparate în casă care-ţi vor hrăni părul şi-i vor reda strălucirea. Pentru un rezultat mai bun, măştile trebuie aplicate de două ori pe săptămână.

Mască cu ulei de măsline

Pe baia de aburi încălzeşte uleiul de măsline şi apoi aplică-l la rădăcină şi pe toată lungimea părului. Pune-ţi pe cap un prosop sau o căciulă şi lasă masca să acţioneze aproximativ 2 ore. Uleiul de măsline hrăneşte părul,îl netezeşte şi-l ajută să crească sănătos.

Mască cu iaurt

Încălzeşte iaurtul la 37 de grade şi apoi aplică-l pe păr,de la rădăcină,masând circular. Înfăşoară părul în folie alimentară şi într-un prosop şi lasă iaurtul să acţioneze 30 de minute. Cu ajutorul acestei măşti părul tău nu va mai fi fragil şi-şi va recăpăta strălucirea.

Mască cu bere

Într-un pahar cu bere adaugă o lingură de ulei de măsline sau de ulei de migdale. Amestecă-le bine,aplică-le pe păr şi lasă-le să acţioneze 20 de minute. Vitaminele din conţinutul de bere refac textura părului,tratează firele despicate şi accelerează semnificativ creşterea părului.

Citeşte şi:

Sfaturi pentru îngrijirea părului

Reţete pentru păr şi ten pe bază de ouă

Mască cu miere

Amestecă o lingură de miere cu o linguriţă de ulei de brusture şi o linguriţă de suc de aloe. Aplică masca pe păr şi masează,prin mişcări circulare,rădăcinile. Lasă amestecul să acţioneze o oră.

Mască cu ou

Ai nevoie de 1 ou,1 linguriţă de oţet,1 linguriţă de glicerină,2 linguriţe de ulei de ricin. Amestecă toate aceste ingrediente şi aplică-le la rădăcina părului şi pe toată lungimea firelor. Lasă masca să acţioneze 30-40 de minute,timp în care trebuie să-ţi înfăşori părul cu un prosop cald şi să-l reîncălzeşti de câte ori se răceşte.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg