Măşti faciale indicate pe timp de vară. Iată cum să-ţi îngrijeşti tenul!

1 63558 original jpg jpeg

Razele arzătoare ale soarelui îţi pot afecta tenul, motiv pentru care trebuie să acorzi o atenţie deosebită îngrijirii lui. Noi îţi propunem să foloseşti măşti faciale pe bază de ingrediente naturale. Iată care este cea mai potrivită pentru tine, în funcţie de tipul de ten pe care îl ai.

Dacă ai tenul gras

Ai nevoie de o mască facială preparată din pulpă de papaia,care se aplică pe faţă după ce a fost transformată într-o pastă omogenă. Se lasă să acţioneze câteva minute,după care se îndepărtează cu apă călduţă. 

Pentru tenul mixt

Ai nevoie de o cană de căpşuni congelate,pe care să le amesteci într-un blender cu o linguriţă de miere. Masca se plică pe faţa curată şi se lasă să acţioneze 10 minute. Dacă nu găseşti căpşuni,poţi folosi în schimb fulgi de ovăz.

Dacă ai tenul sensibil

Specialiştii în frumuseţe recomandă persoanelor care au tenul sensibil să folosească măşti faciale pe bază de gel de aloe vera. Se amestecă puţin gel 100% pur cu suc de castravete,după care se adaugă câteva picpturi de apă de trandafiri. Pasta obţinută se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze 15 minute,după care se îndepărtează cu apă din belşug.

Pentru tenul uscat

În cazul în care ai tenul uscat,este necesar să foloseşti o mască facială preparată din 2 linguri de seminţe de rodie,2 linguri de miere şi puţin unt. Ingredientele se amestecă în blender,după care pasta obţinută se aplică pe faţă pentru câteva minute.

Dacă ai tenul normal

Foloseşte o mască preparată dintr-o pătrime de măr,o banană şi o pătrime de cană cu fulgi de ovăz şi pudră de migdale uscate. La compoziţie se mai adaugă o linguriţă de miere şi 3 linguriţe de lapte. Masca facială se lasă să acţioneze 10 minute,după care se îndepărtează cu apă de trandafiri.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg