Măşti faciale indicate pe timp de vară. Iată cum să-ţi îngrijeşti tenul!

1 63558 original jpg jpeg

Razele arzătoare ale soarelui îţi pot afecta tenul, motiv pentru care trebuie să acorzi o atenţie deosebită îngrijirii lui. Noi îţi propunem să foloseşti măşti faciale pe bază de ingrediente naturale. Iată care este cea mai potrivită pentru tine, în funcţie de tipul de ten pe care îl ai.

Dacă ai tenul gras

Ai nevoie de o mască facială preparată din pulpă de papaia,care se aplică pe faţă după ce a fost transformată într-o pastă omogenă. Se lasă să acţioneze câteva minute,după care se îndepărtează cu apă călduţă. 

Pentru tenul mixt

Ai nevoie de o cană de căpşuni congelate,pe care să le amesteci într-un blender cu o linguriţă de miere. Masca se plică pe faţa curată şi se lasă să acţioneze 10 minute. Dacă nu găseşti căpşuni,poţi folosi în schimb fulgi de ovăz.

Dacă ai tenul sensibil

Specialiştii în frumuseţe recomandă persoanelor care au tenul sensibil să folosească măşti faciale pe bază de gel de aloe vera. Se amestecă puţin gel 100% pur cu suc de castravete,după care se adaugă câteva picpturi de apă de trandafiri. Pasta obţinută se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze 15 minute,după care se îndepărtează cu apă din belşug.

Pentru tenul uscat

În cazul în care ai tenul uscat,este necesar să foloseşti o mască facială preparată din 2 linguri de seminţe de rodie,2 linguri de miere şi puţin unt. Ingredientele se amestecă în blender,după care pasta obţinută se aplică pe faţă pentru câteva minute.

Dacă ai tenul normal

Foloseşte o mască preparată dintr-o pătrime de măr,o banană şi o pătrime de cană cu fulgi de ovăz şi pudră de migdale uscate. La compoziţie se mai adaugă o linguriţă de miere şi 3 linguriţe de lapte. Masca facială se lasă să acţioneze 10 minute,după care se îndepărtează cu apă de trandafiri.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg