Măşti naturale care te scapă de părul gras! Iată cum să le prepari!

1 70378 original jpg jpeg

Toate femeile îşi doresc un păr sănătos, cu mult volum şi strălucitor. În perioada rece a anului, te poţi confrunta cu îngrăşarea inestetică a părului, acesta fiind mai vulnerabil.

Dacă nu ai timp să mergi la un salon pentru a-ţi îngriji podoaba capilară,poţi face acest lucru chiar la tine acasă,preparând câteva măşti din ingrediente naturale. Revigorează-ţi părul cu câteva măşti regeneranteşi hrănitoare,care te scapă şi de excesul de sebum.

Mască cu suc de lămâie şi miere

Mierea de albine este un alimentul minune! Masca cu lămâie şi miere este extrem de eficientă pentru a-ţi revitaliza părul. Această mască o poţi face chiar la tine în bucătărie într-un mod foarte simplu:amesteci sucul de la o lămâie cu o lingură de apă şi una de miere naturală şi apoi compoziţia o aplici pe păr. După 15 minute clăteşti cu apă călduţă şi observi rezultatele.

Mască cu gălbenuş de ou şi argilă

Argila este o pudră ”magică”,ce îţi va revitaliza instant părul. Amestecă 4 linguri de argilă cu un gălbenuş de ou şi compoziţia omogenă obţinută aplic-o la rădăcina firului de păr. Lasă masca să acţioneze timp de 20 de minute,după care clăteşti bine părulşi şamponezi folosind un produs blând,care să nu atace rădăcina firului de păr,de preferabil pe bază de plante.

Mască cu aloe vera şi lămâie

Poţi sa scapi de părul gras cu aloe vera. Îţi trebuie câteva frunze de aloe pe care să le cureţi şi să le tai pe lungime. Adaugă sucul de lămâie cu gelul obţinut din interiorul frunzelor şi aplică compoziţia pe părul uscat. O jumătate de oră este suficientă pentru a-şi face efectul. Clăteşte cu apă călduţă şi apoi spală părul cu un şampon normal.