Măşti-tratament pentru pielea lăsată de pe braţe

1 74750 original jpg jpeg

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din elasticitate, iar producţia de colagen scade. Acest lucru provoacă, la rândul său, aspect de piele îmbătrânită şi lăsată, mai ales la nivelul braţelor. Deşi este un proces inevitabil, există modalităţi de a îmbunătăţi fermitatea tegumentului.

Mască exfoliantă cu sare de mare

Amestecă o lingură de sare de mare cu apă. Foloseşte un prosop,pe care-l cufunzi în soluţie şi pe care apoi îl aplici pe toată suprafaţa pieliibraţului. Continuă să cureţi tegumentul delicat 5 minute,apoi clăteşte cu apă rece. La fel faci şi la celălalt braţ. Pentru rezultate vizibile,repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Mască exfoliantă cu cafea şi ulei de ghimbir

Amestecă o lingură de cafea măcinată cu câteva picături de ulei de migdale şi două linguri de ulei de nucă de cocos. Aplică pasta pe pielea braţului,masează şi apoi şterge cu un burete. Clăteşte cu apă călduţă. Această mască îndepărtează celulele moarte ale pielii.

Citeşte şi:Scapă de punctele negre de pe faţă folosind aceste creme

Mască cu căpşuni şi miere

Zdrobeşte o mână de căpşuni şi amestecă pasta cu două linguri de miere. Aplică masca obţinută pe zona afectată (braţe,faţă) şi las-o să acţioneze 15 minute,după care clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul de două ori pe săptămână pentru a obţine rezultatele pe care ţi le doreşti.

Mască cu scorţişoară şi turmeric

Amestecă 2 linguri de scorţişoară pudră cu două de turmeric pudră şi două de apă. Aplică pasta obţinută pe zona afectată,las-o să acţioneze 15 minute şi apoi clăteşte cu apă călduţă. Ambele ingrediente au capacitatea de a stimula producţia de colagen din piele.

Citeşte şi:Ce efecte au măştile de păr cu maioneză

Ulei de migdale

Uleiul de migdale este sursă bogată de vitamine esenţiale şi substanţe nutritive care pot strânge pielea braţului şi care o pot face să pară mai tonifiată. Pune-ţi în mână câteva picături de ulei de migdaleşi masează zona afectată cu el,prin mişcări circulare,blânde,15 minute. După masaj,mai lasă uleiul să acţioneze pe piele încă 20 de minute,după care clăteşte cu apă călduţă.

Credit foto:www.boldsky.comRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg