Megan Fox şi meseria de părinte. Cel mai mare regret pe care îl are actriţa de când este mamă

1 megan fox jpg jpeg

În această perioadă, în care multe persoane lucrează de acasă, multe lucruri inevitabile se pot întâmpla! Cum ar fi apariţia copiilor în timpul conferinţelor video. Este cazul şi lui Megan Fox, care s-a trezit cu cei trei copii ai săi în mijlocul unui interviu, pentru o publicaţie internaţională. Iată ce a avut de spus actriţa cu privire la viaţa ei de familie!

Deşi Megan Fox face parte din categoria vedetelor care rar postează pe reţelele de socializare fotografii cu copiii, de curând, în timpul unui interviu, vedeta „Transformers‟ a fost nevoită să le facă fanilor cunoştinţă cu micuţii săi, Noah, Bodhi şi Journey. Concret, exact în momentul în care Megan povestea lucruri despre viaţa ei personală, cei trei „musafiri‟ au apărut în cadru, plimbându-se adorabil prin spatele ei. Cu această ocazie, Megan a avut prilejul să povestească mai multe lucruri interesante despre viaţa de mămică.

Cele două gazde ale interviului, Savannah Guthrie şi Jenna Bush Hager nu au ezitat să îi pună vedetei câteva întrebări cu privire la viaţa ei de familie. Întrebată cum este să fii mamă a trei copii energici, Megan a răspuns că îi este greu, însă este sigură că multe persoane se află în această ipostază: „Chiar mă lupt foarte mult cu asta, dar sunt sigură că o mulţime de mame se simt aşa. Nu mă ascultă deloc, dar cu toate astea ne distrăm împreună‟, a spus actriţa zâmbind. 

„Plâng tot timpul din cauza aceasta‟

Când a fost întrebată care este lucrul care i se pare cel mai greu de făcut, de când este mamă, Megan a mărturisit că momentele în care priveşte în urmă şi simte că nu poate da timpul înapoi ca să retrăiască clipele frumoase din viaţa ei de mamă: „ Plâng tot timpul din cauza aceasta. Atunci când îi văd sau când privesc poze din telefonul meu cu ei când erau mai mici, mă emoţionez, îi iubesc atât de mult…Este chiar dureros să iubeşti pe cineva atât de mult. Simt că oricât de focusat ai fi pe viaţă în momentul acela, tot te uiţi înapoi şi regreţi că nu ai putut să fii mai axat pe prezent şi să fii recunoscător pentru tot ce ai. Sunt sigură că nu voi mai putea trăi vreodată ce am trăit atunci‟, a spus ea.

Megan Fox este în acest moment mamă singură şi implicată total în creşterea celor trei copii. Aceasta a divorţat după 10 ani de căsnicie şi 15 ani de relaţie cu tatăl copiilor săi, actorul Brian Austin Green, cunoscut pentru rolul lui David, din serialul „Beverly Hills, 90210‟. După despărţire, actorul în vârstă de 47 de ani, a declarat că „o va iubi mereu‟, iar motivul separării ar fi distanţa dintre ei, în special în momentele în care Megan era plecată la filmări în altă ţară: „A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani‟, a completat actorul, potrivit People. Cei doi s-au cunoscut în 2003, s-au căsătorit în anul 2010 şi în tot acest timp au avut o relaţie tumultoasă cu multe împăcări şi despărţiri.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg