Meghan Markle a acceptat să vorbească cu tatăl ei. Singura condiţie pe care i-a impus-o

1 82971 original jpg jpeg

După săptămâni bune în care Meghan Markle a refuzat să mai vorbească cu tatăl ei, Ducesa de Sussex dă semne de împăcare. Aceasta s-a supărat pe Thomas Markle după ce a început să ofere detalii intime în presă despre relaţia ei cu Prinţul Harry. Dar Meghan Markle a acceptat să vorbească cu tatăl ei.

Surse din anturajul lui Meghan Markle susţin ca fosta actriţă e supărataă pe tatăl ei. Motivul e lesne de înţeles. Bărbatul a vorbit mai mult cu presa internaţională decât cu fiica lui. "Dacă Thomas voia să vorbească cu Meghan, putea să îi scrie o scrisoare şi să i-o dea fostei soţii, să o roage să i-o dea lui Meghan", susţine sursa citată de Dailymail.co.uk.

Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, şi Dora Ragland, în vârstă de 62 de ani, au divorţat când Meghan Markle avea 6 ani. Cu toate acestea, cei doi au păstrat o relaţie de dragul copiilor.  

image

Dar Meghan Markle a acceptat să vorbească cu tatăl ei. Singura condiţie pe care i-a impus-o este să o contacteze într-o manieră respectuoasă şi să nu îşi mai spună doleanţele în public, susţine presa internaţională.

De la nunta regală care a avut loc pe 19 mai 2018, Thomas Markle susţine că nu a mai vorbit cu fiica lui. Acesta a tot acordat, în acest interval de timp, mai multe interviuri. Bărbatul s-a plâns că Palatul Kensington nu îl mai lasă să ia legătura cu fiica lui.  

Surse susţin că Thomas o putea contacta pe Meghan prin intermediul Dorei. Aceasta păstrează legătura constant cu fiica ei şi se vad destul de des. Problemele între Thomas şi Meghan au apărut în momentul în care ducesa i-a spus tatălui său să întrerupă orice contact cu Samantha, sora ei vitregă.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg