Meghan Markle, apariţie neaşteptată la Wimbledon

1 meghan markle jpg jpeg

La doar câteva săptămâni după ce a născut, Meghan Markle şi-a făcut apariţia la Wimbledon, pentru a o susţine pe prietena ei, nimeni alta decât Serena Williams, care s-a confruntat cu jucătoarea slovenă Kaja Juvan.

Dacă anul trecut Meghan Markle a participat la turneul de tenis alături de cumnata sa, Kate Middleton, data aceasta ducesa de Sussex a venit neînsoţită. Totodată, şi lipsa prinţului William poate arăta că relaţia dintre cele două nu este tocmai una strânsă. 

Meghan Markle şi Serena Williams sunt prietene bune. Cunoscuta jucătoare de tenis şi soţul său, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian, au fost prezenţi la nunta Ducilor de Sessex. De asemenea, Serena a fost cea care a organizat întru totul un baby shower extravagant pentru fosta actriţă.

meghan markle serena williams and hannah davis participate news photo 466372063 1554493402 jpg jpeg

Soţia prinţului Harry a ales să poarte o ţinută comodă, care să se preteze evenimentelui, astfel că a purtat: un tricou negru, un blazer alb cu dungi discrete şi o pereche de blugi, completând cu pantofi negri cu toc, o pălărie monocromă şi ochelari de soare.

Fosta actriţă a devenit mamă pe 6 mai, când a adus pe lume primul copil al Prinţului Harry. Botezul fiului lui Meghan şi al prinţului Harry va avea loc sâmbătă şi va fi un eveniment privat. De asemenea, ducii au ales ca numele naşilor copilului să nu fie făcute publice.

Sursă: telegraph.co.ukRecente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg