Meghan Markle are interzis să mănânce anumite alimente! Ce nu are voie să consume în prezenţa Reginei Elisabeta

1 82444 original jpg jpeg

Să faci parte din familia regala a Marii Britanii nu este un lucru tocmai uşor. Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, este nevoită să se supună rigorilor etichetei de la Palatul Buckingham, care nu sunt deloc puţine la număr.

Potrivit Daily Mail, Ducesa de Sussex nu va putea să consume niciodată usturoi în public. Se pare că Regina Elisabeta nu suportă usturoiul şi ceapa, lucru pe care l-a confirmat chiar şi bucătarul şef de la Palat.''Nu servim niciodată nimic cu usturoi sau cu prea multă ceapă. Regina nu va avea niciodată usturoi în meniu'', a mărturisit Darren McGrady.

Deşi în urmă cu ceva timp, Meghan se declara fan al mâncărurilor cu usturoi, acum va trebui să le evite, cel puţin când se află în compania Reginei.

Unul dintre motivele pentru care este interzis usturoiul este din cauza respiraţiei urât mirositoare. Un membru al Casei Regale britanice nu poate duhni a usturoi în timp ce ţine un toast sau un discurs.

Un alt aliment care nu se află pe listă sunt crustaceele, care nu pot fi consumate în special în deplasările în alte ţări, dar asta dintr-un motiv pragmatic, pentru a evita intoxicaţiile alimentare. Meghan şi Harry pot consumă însă câţi raci cu usturoi vor la ei acasă, cu condiţia să nu-şi viziteze bunica în aceeaşi zi! :)Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg