Membrii trupei Proiect K1 au pregătit o surpriză pentru fani, la 20 de ani de la lansare

simeon stalpnicul png

După ce au creat revoluţia dance în România prin lansarea primei compilaţii de muzică dance din ţară, la 20 de ani de existenţă băieţii de la K1, trupă care acum se numeşte Proiect K1, adică Radu Fornea, Mircea Presel şi Daniel Alexandrescu au mai multe surprize pentru fanii lor, una fiind o variantă nouă a piesei “Fată verde”.

La 20 de ani de când au lansat “Fată Verde”,Proiect K1 readuce în atenţia fanilor şi în actualitate aceeaşu piesă,refăcută.

Este vorba de prima melodie dance românească difuzată vreodată pe radiourile comerciale din România. “Fată Verde” este simbolul unor generaţii de-a lungul timpului,piesa fiind lansată de Phoenix în 1973 sub numele de “Ochi negri,ochi de ţigan” şi a fost pentru prima oară readaptată de K1 în stil dance în anul 1996 fiind considerat unul dintre cele mai mari hituri româneşti ale tuturor timpurilor.

„Cei de la K1 au fost foarte simţiţi să vină să mă întrebe dacă pot să preia din piesele mele. Le-am spus să le facă aşa cum le cere limbajul lor,nu doar să înlocuiască cu keyboards acolo unde era chitară. Să le rupă în bucăţi şi să le asambleze din nou” a declarat Nicu Covaci,autorul melodiei.

“Am simţit că trebuie să marcăm împlinirea a 20 de ani a trupei noastre,aducând un tribut melodiei care a fost primul hit Proiect K1şi care a revoluţionat muzica  dance românească. Am găsit un artist care simte la fel că noi,şi astfel l-am adus în echipa noastră pe Dj –ul Clanker Jones alături de care am reuşit să îmbrăcăm într-o haină nouă această melodie,pe care de-altfel o şi facem cadou fanilor noştri. Iubim România şi aşa vă spunem să faceţi şi voi. Vă mai pregătim un spectacol surpriză cu invitaţi speciali în care să ne regăsim cu toţii aşa cum ne stă bine nouă românilor. Toţi K1 … şi încă nu aţi văzut şi nu aţi auzit nimic …. Şi Joacă !” au decarat cei de la Proiect K1.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg