Meryl Streep, despre interpretarea Mirandei Priestly din „The Devil Wears Prada‟: „A fost oribil!‟

1 meryl streep jpg jpeg

La 15 ani de când s-a lansat ecranizarea „The Devil Wears Prada‟, Meryl Streep, numită şi cea mai talentată actriţă de la Hollywood, a vorbit despre personajul său memorabil, Miranda Priestly. Potrivit ei, această experienţă nu ar fi fost cea mai „fericită‟ din cariera sa.

Miranda Priestly, personaj din romanul lui Lauren Weisberger, adus pe marile ecrane în „The Devil Wears Prada‟, de către Meryl Streep, era o femeie puternică, redactor-şef al revistei de modă Runway, din New York. Cunoscută pentru comportamentul ei glacial şi pentru atitudinea de divă, Miranda deseori abuza emoţional de angajaţi, replica ei celebră fiind „Un milion de fete ar ucide pentru această slujbă‟.

Meryl Streep a interpretat-o exemplar pe Miranda. Rolul jurnalistei i-a adus actriţei numeroase aprecieri, o nominalizare la Oscar pentru „Cea mai bună actriţă în rol principal‟ şi Globul de Aur pentru „Cea mai bună actriţă‟.

stanga
dreapta
5 meryl streep 01 jpg jpeg
4 meryl streep 02 jpg jpeg
3 meryl streep 03 jpg jpeg
2 meryl streep 04 jpg jpeg

Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, Meryl a vorbit despre eforturile pe care le-a depus în peliculă. Actriţa în vârstă de 72 de ani a dezvăluit că interpretarea jurnalistei din comedia cu Anne Hathaway, Stanley Tucci şi Emily Blunt a transformat-o într-o persoană „deprimată‟.

Meryl Streep, eforturi imense pentru succes

Streep a explicat că în perioada în care o interpreta pe Miranda, ea a încercat atât în timpul filmărilor, cât şi în pauze să rămână în acest personaj glacial. Meryl a stat separat de ceilalţi actori: „A fost oribil! Eram nefericită. Îi auzeam pe toţi cum se distrau şi cum râdeau. Am fost atât de deprimată. Am spus: Ei, bine, este preţul pe care trebuie să îl plăteşti pentru a fi şef. Atunci a fost ultima dată când am încercat această strategie‟, a spus ea.

Emily Blunt, colega lui Meryl de filmări, a confirmat cele spuse de actriţă. Ea a mărturisit că şi-a dat seama cât de greu i-a fost lui Meryl să interpreteze un personaj atât de înfricoşător, deoarece adesea trebuia să se îndepărteze de toată distracţia de pe platourile de filmare. Ea a spus: „Meryl este atât de distractivă, însă nu a fost cel mai distractiv pentru ea să se îndepărteze de noi. Nu era inabordabilă, puteai să te duci la ea şi să îi spui: O, Doamne, cel mai amuzant lucru tocmai s-a întâmplat, dar nu ştiu dacă ar fi fost amuzant şi pentru ea‟, a spus Emily. 

Sursă foto: PinterestRecente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg