Metode de epilare definitivă

1 68705 original jpg jpeg

Vrei să ai pielea fină şi catifelată pentru mai mult timp? Dacă bugetul îţi permite, poţi apela la câteva metode de epilare definitivă. Iată care sunt acestea!

Indiferent că te-ai obişnuit să îndepărtezi firele de păr nedorite cu crema depilatoare,ceara sau epilatorul,există câteva metode care promit să te scape definitiv de nesuferitele fire de păr. Înainte de a te decide ce metodă ţi se potriveşte,ţine cont de faptul că acestea sunt destul de costisitoare şi că,pe lângă beneficii,ele au şi câteva dezavantaje.

Metode de epilare definitivă. Metoda SPL (lumină pulsată)

Aceasta este o metodă de epilarece se bazează pe lungimi de unde infraroşii şi ultraviolete,ce au ca rol îndepărtarea treptată a firelor de păr. Femeile care aleg această metodă de epilare nu trebuie să se expună la soare pe toată durata tratamentului. În plus,specialiştii spun că acest procedeu nu este indicat persoanelor cu părul deschis la culoare,ci doar celor cu pigmentul foarte închis. Preţul unei şedinţe porneşte de la 25 de lei şi poate ajunge până la 300 de lei.

Metode de epilare definitivă. Epilarea cu laser

Se numără printre cele mai folosite metode de îndepărtare a firelor de păr,care folosesc radiaţii laser de energie joasă. În funcţie de suprafaţa de pe care urmează să se îndepărteze firele de păr,epilarea cu laser poate să dureze de la câteva minute,până la câteva ore. La fel ca şi în cazul epilării SPL,persoanele cu pigmentul închis la culoare sunt cei mai buni candidaţi.

Metode de epilare definitivă. Metoda cu IPL

Femeile care vor să aleagă o metodă de epilare definitivă trebuie să ştie că acest procedeu nu este lipsit de durere. Disconfortul este cu atât mai mare cu cât culoarea firelor de păr este mai închisă. Per ansamblu,epilarea cu laser este mult mai dureroasă decât cea cu laser şi este mai puţin eficientă spre deosebire de cea din urmă,necesitând mai multe şedinţe.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg