Metode de epilare definitivă

1 68705 original jpg jpeg

Vrei să ai pielea fină şi catifelată pentru mai mult timp? Dacă bugetul îţi permite, poţi apela la câteva metode de epilare definitivă. Iată care sunt acestea!

Indiferent că te-ai obişnuit să îndepărtezi firele de păr nedorite cu crema depilatoare,ceara sau epilatorul,există câteva metode care promit să te scape definitiv de nesuferitele fire de păr. Înainte de a te decide ce metodă ţi se potriveşte,ţine cont de faptul că acestea sunt destul de costisitoare şi că,pe lângă beneficii,ele au şi câteva dezavantaje.

Metode de epilare definitivă. Metoda SPL (lumină pulsată)

Aceasta este o metodă de epilarece se bazează pe lungimi de unde infraroşii şi ultraviolete,ce au ca rol îndepărtarea treptată a firelor de păr. Femeile care aleg această metodă de epilare nu trebuie să se expună la soare pe toată durata tratamentului. În plus,specialiştii spun că acest procedeu nu este indicat persoanelor cu părul deschis la culoare,ci doar celor cu pigmentul foarte închis. Preţul unei şedinţe porneşte de la 25 de lei şi poate ajunge până la 300 de lei.

Metode de epilare definitivă. Epilarea cu laser

Se numără printre cele mai folosite metode de îndepărtare a firelor de păr,care folosesc radiaţii laser de energie joasă. În funcţie de suprafaţa de pe care urmează să se îndepărteze firele de păr,epilarea cu laser poate să dureze de la câteva minute,până la câteva ore. La fel ca şi în cazul epilării SPL,persoanele cu pigmentul închis la culoare sunt cei mai buni candidaţi.

Metode de epilare definitivă. Metoda cu IPL

Femeile care vor să aleagă o metodă de epilare definitivă trebuie să ştie că acest procedeu nu este lipsit de durere. Disconfortul este cu atât mai mare cu cât culoarea firelor de păr este mai închisă. Per ansamblu,epilarea cu laser este mult mai dureroasă decât cea cu laser şi este mai puţin eficientă spre deosebire de cea din urmă,necesitând mai multe şedinţe.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg