Metode de epilare pentru piele sensibilă

1 68705 original jpg jpeg

Imediat după ce te epilezi pielea ţi se irită foarte repede şi îţi cresc fire sub piele? În acest caz, este bine să alegi o metodă de epilare care să te ajute să scapi de părul nedorit, specială pentru pielea ta sensibilă. Iată care sunt metodele de epilare pentru piele sensibilă!

Metode de epilare pentru piele sensibilă:Crema depilatoare

Cremele depilatoare au rolul de a elimina părul de la suprafaţa epidermei. Acestea nu-l smulg de la rădăcină. Este o metodă nedureroasă,care-şi face efectul  la 5-10 minute după ce este aplicată şi îndepărtată cu un prosop cald. În plus,este o procedură rapidă,se poate face acasă,iar cele mai multe creme depilatoare sunt relativ ieftine.

Pentru a te asigura că pielea nu are de suferit în urma epilării,ai grijă să nu o ţii mai mult de 10 minute. Urmează instrucţiunile şi fă un test de alergie,dacă foloseşti o cremă depilatoare pentru prima dată.  Nu aplica produsul dacă ai stat la soare sau în cazul în care ai observant mici răni pe zona respectivă.

Metode de epilare pentru piele sensibilă:Epilarea cu zahăr

Epilareacu zahăr este o metodă de îndepărtare a părului foarte asemănătoare cu ceara. În urma procedeului,părul este eliminat de la rădăcină. Pasta este,de obicei,realizată din ingrediente naturale,cum sunt zahărul,mierea şi lămâia.

Pentru că acesta conţine produse naturale,metoda este indicată persoanelor cu piele sensibilă,întrucât nu irită pielea.  Riscul de ardere accidentală este de asemenea redus,deoarece pasta de zahăr este aplicată la o temperatură mai scăzută decât ceara. La fel ca şi ceara,metoda te scapă de părul nedorit până la opt săptămâni.

Metode de epilare pentru piele sensibilă:Ceara caldă

Este o metodă binecunoscută de îndepărtare a părului,fiind indicată în special persoanelor cu firul gros şi negru şi cu pielea sensibilă. După ce foloseşti metoda,părul creşte mai lent,având picioare fine până la opt săptămâni,în funcţie de textura firului de păr şi a ciclului de creştere a acestuia. Chiar dacă este cunoscut faptul că metoda este dureroasă,odată cu trecerea timpului durerea se diminuează. Epilarea cu ceară este o soluţie excelentă pentru zone mai mari ale corpului,cum sunt picioarele,braţele şi axilele.Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg