Metode de masaj anticelulitic

celulita jpeg

Există tehnici diferite de masaj anticelulitic, care stimulează zona afectată şi ajută crema anticelulită să pătrundă mai bine în ţesuturile cu probleme. Urmează zilnic, de două ori pe zi, paşii de mai jos!

 Metode de masaj anticelulitic:tehnici blânde

Aplică crema anticeluliticăpe zona afectată,apoi apucă pielea între buricul degetelor şi degetul mare,trăgând uşor spre exterior. Avansează lent,cu blândeţe,frământând toată zona cu probleme. În felul acesta,vei face crema să intre în profunzime,şi vei tonifica în acelaşi timp ţesuturile.

Metode de masaj anticelulitic:tehnici stimulante

Stimulează zona afectată de celulită prin presiuni lejere cu podul palmei,apoi aplică o mănuşă aspră,dar fără a freca. Când pielea capătă o culoare roz,este gata să primească crema anticelulitică. Aplică produsul cu mişcări circulare,efectuate cu palma,de jos în sus pentru membrele inferioare şi superioare,şi în sensul acelor de ceasornic pentru zona abdominală. .

Metode de masaj anticelulitic:tehnici pe pielea umedă

Aplică un masaj de fiecare dată când ieşi de la duş. Pielea încă umedă e mai receptivă la substaţele active din cremă şi se masează mai uşor. Pentru zona coapselor,fricţionează pielea cu pumnul,realizând cercuri mici,uşor mai apăsate la coborâre.

Metode de masaj anticelulitic:tehnici cu uleiuri esenţiale

Prepară următorul mix:amestecă circa 60 ml de ulei de migdale dulci cu câte 5 picături de ulei esenţial pur de grepfrut,de lămâie şi de chiparos. Pune totul într-o sticluţă de culoare închisă,închide ermetic şi rulează recipientul între palme,pentru a amesteca ingredientele. Foloseşte o cantitate mică din acest amestec pentru a-ţi masa zonele cu probleme,de două ori pe zi. Pentru celulită în zona abdomenului,pune puţin ulei în palmă,şi aplică-l cu mişcări circularelargi,plecând de deasupra ombilicului şi continuând pe toată lăţimea. Ideal e să faci masaj de două ori pe zi,sau măcar de 5 ori pe săptămână,pentru a obţine rezultate vizibile.