Michael Jackson folosea 19 identități false ca să facă rost de droguri

Întreaga lume s-a oprit în loc în momentul în care s-a aflat că Regele Pop a murit la sfârșitul lunii iunie 2009. Artistul de 50 de ani a fost găsit fără suflare în casa lui din LA, după ce a suferit un infarct cauzat de anestezicul propofol, o substanță administrată, în mod regulat, de medicul lui, Conrad Murray.

1 michael jackson profimedia 0035709232 jpg jpeg

Moartea lui Michael a fost declarată omucidere, iar Murray a luat toată vina asupra sa. Medicul a fost condamnat pentru ucidere involuntară și a primit o pedeapsă de patru ani în închisoare, dintre care n-a executat decât mai puțin de doi ani după gratii.

Murray a fost învinuit constant de dispariția prematură a lui MJ, cu toate că faimosul lui client abuza de droguri de unul singur și cu ajutorul și altor doctori. Documentarul „TMZ investighează: cine l-a omorât cu adevărat pe Michael Jackson” va avea premiera în septembrie și aduce noi informații uimitoare despre artist.

„E mult mai complicat decât să spunem că doctorul Murray se afla lângă el când a murit și atunci el trebuie să fie vinovatul”, a dezvăluit, în documentar, detectivul din Los Angeles, Orlando Martinez, căruia i-a fost desemnat cazul morții superstarului. „Michael avea la dispoziție mai mulți medici pe care îi controla cum voia el și care trebuiau să-i asigure ce medicante își dorea, când și le dorea și unde și le dorea”, a continuat acesta.

Se pare că Michael Jackson lua propofol la sticlă în momentul morții lui, altfel nu putea să doarmă, mai ales când se pregătea pentru niște concerte. Însă, de-a lungul carierei sale, Michael a folosit și alte droguri fără nicio rezervă. Totul a început în 1984, când a suferit arsuri la scalp în timpul filmării unei reclama la Pepsi și i s-au prescris analgezice pentru recuperare.

„Am devenit tot mai depedent de analgezice, ca să pot trece mai ușor peste zilele de spectacole din turneu”, a recunoscut chiar Regele Pop.

După care lucrurile s-au complicat pentru cântăreț. Producătorul Hervey Levin susține că era o adevărată rutină pentru Michael să se drogheze cu Memerol „ore în șir” în cabinetul dermatologului Arnold Klein. Chiar medicul a recunoscut, în timpul unui interviu din 2009, că îi făcea pe plac lui Jackson, justificând prescrierea opiaceelor cu niște mici intervenții dermatologice.

michael jackson jpg

Mai mult, Michael ajunsese să-și facă 19 cărți de identitate diferite pentru a putea obține cât mai multe droguri, iar Klein avea un carnețel special în care-și nota ce rețete prescria cărei indentități false.

„Michael avea la dispoziție mulți doctori la care mergea ca să primească câte un sedativ, câte un analgezic. El este responsabil, în cea mai mare parte, de decăderea lui, însă a beneficiat și de mult ajutor din partea comunității medicale”, susține fostul chirurg estetician al regretatului superstar, Harry Glassman.

Murray, care a recunoscut că ținea mult la clientul său special, a dezvăluit că el nu știa nimic despre aceste identități false ale lui MJ. „Michael Jackson era un depedent de roguri și un manipulator nemaivăzut, pentru că și eu am fost manipulat de el. Eu nu l-am încurajat în dependența lui în niciun fel!”, a conchia acesta.

Foto - Shutterstock, Profimedia



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg