Michael Jackson, speriat să pozeze cu tigrul pentru coperta albumului „Thriller”

Cel mai mare succes al „Regelui Pop” a fost „Thriller”, unul dintre cel mai bine vândute albume din istoria muzicii pop. Iar povestea ședinței foto a copertei CD-ului a fost la fel de memorabilă!

image

Billboard susține că „Thriller” a schimbat industria muzicală radical și că a influențat mulți artiști de-a lungul timpului. În ceea ce privește coperta albumului, și ea a fost specială! MJ a pozat într-un costum alb împreună cu un pui de tigru pe nume „Thriller”!

Albumul din 1982 era artistic atât la nivel de sunet, cât și vizual. Fotograful Dick Zimmerman a dezvăluit, pe site-ul său, că acea copertă de album a fost cât se poate de excentrică la acea vreme. Însă puțină lume știe că era cât pe ce să nu aibă loc acea ședință foto! De ce?

Păi, Michael Jackson era complet nemulțumit de ținutele pregătite de stilistul său pentru acea ocazie și a decis, pe loc, să poarte costumul lui Zimmerman. În plus, trebuia să mai și țină în brațe un animal sălbatic de care îi era cam frică...

Planul era ca Jackson să țină tigrul în brațe cumva, însă nu se simțea deloc confortabil cu asta. Se temea că micuțul animal sălbatic îl va zgâria și nu se simțea deloc în stare să zâmbească cu el în brațe pentru poză. Totuși, a făcut-o! Iar imaginea a impresionat pe toată lumea! Mai mult, Michael a ajuns să-și ia chiar el un tigru pe care l-a numit Thriller, după cum ne informează The Independent.

Acasă la MJ, adică la ferma Neverland, s-a format o întreagă grădină zoologică. Proprietatea aflată în Los Olivos, California, îl găzduia nu numai pe „Regele Pop”, ci și întreaga sa menajerie. Cu alte cuvinte, exista o grădină zoologică acolo, un parc de distracții și o roată în care se dădeau doritorii.

Printre toate animalele de la Neverland, cele mai cunoscute erau tigrii lui Michael și mai ales cel pe nume Thriller. Însă, din păcate, nu au prezentat prea mare interes pentru superstarul muzical, decât la început. Îngrijitorii acestora au dezvăluit că lui Jackson nu prea îi păsa de ei, nu se interesa de strarea lor și, în niciun caz, nu-i îngrijea sau hrănea vreodată. De fapt, costul întregii lor îngrijiri a ajuns să fie suportat de actrița Tippi Hendren, care i-a luat în centrul ei pentru a le asigura grija de care aveau atâta nevoie.

Din păcate, tigrul Thriller a murit în iunie 2012 și restul animalelor de la ferma Neverland au ajuns în diverse parcuri protejate sau grădini zoologice oficiale din Statele Unite, susține Celebrity Pets.

Foto - ThrillerRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg