Michael Jackson, speriat să pozeze cu tigrul pentru coperta albumului „Thriller”

Cel mai mare succes al „Regelui Pop” a fost „Thriller”, unul dintre cel mai bine vândute albume din istoria muzicii pop. Iar povestea ședinței foto a copertei CD-ului a fost la fel de memorabilă!

image

Billboard susține că „Thriller” a schimbat industria muzicală radical și că a influențat mulți artiști de-a lungul timpului. În ceea ce privește coperta albumului, și ea a fost specială! MJ a pozat într-un costum alb împreună cu un pui de tigru pe nume „Thriller”!

Albumul din 1982 era artistic atât la nivel de sunet, cât și vizual. Fotograful Dick Zimmerman a dezvăluit, pe site-ul său, că acea copertă de album a fost cât se poate de excentrică la acea vreme. Însă puțină lume știe că era cât pe ce să nu aibă loc acea ședință foto! De ce?

Păi, Michael Jackson era complet nemulțumit de ținutele pregătite de stilistul său pentru acea ocazie și a decis, pe loc, să poarte costumul lui Zimmerman. În plus, trebuia să mai și țină în brațe un animal sălbatic de care îi era cam frică...

Planul era ca Jackson să țină tigrul în brațe cumva, însă nu se simțea deloc confortabil cu asta. Se temea că micuțul animal sălbatic îl va zgâria și nu se simțea deloc în stare să zâmbească cu el în brațe pentru poză. Totuși, a făcut-o! Iar imaginea a impresionat pe toată lumea! Mai mult, Michael a ajuns să-și ia chiar el un tigru pe care l-a numit Thriller, după cum ne informează The Independent.

Acasă la MJ, adică la ferma Neverland, s-a format o întreagă grădină zoologică. Proprietatea aflată în Los Olivos, California, îl găzduia nu numai pe „Regele Pop”, ci și întreaga sa menajerie. Cu alte cuvinte, exista o grădină zoologică acolo, un parc de distracții și o roată în care se dădeau doritorii.

Printre toate animalele de la Neverland, cele mai cunoscute erau tigrii lui Michael și mai ales cel pe nume Thriller. Însă, din păcate, nu au prezentat prea mare interes pentru superstarul muzical, decât la început. Îngrijitorii acestora au dezvăluit că lui Jackson nu prea îi păsa de ei, nu se interesa de strarea lor și, în niciun caz, nu-i îngrijea sau hrănea vreodată. De fapt, costul întregii lor îngrijiri a ajuns să fie suportat de actrița Tippi Hendren, care i-a luat în centrul ei pentru a le asigura grija de care aveau atâta nevoie.

Din păcate, tigrul Thriller a murit în iunie 2012 și restul animalelor de la ferma Neverland au ajuns în diverse parcuri protejate sau grădini zoologice oficiale din Statele Unite, susține Celebrity Pets.

Foto - Thriller



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg