Mihai Dobrovolschi: «Da. Sunt un romantic!»

1 48352 original jpg jpeg

Cunoscutul DJ de la Radio Guerilla a lăsat deoparte glumele şi sarcasmul „profesional“, povestindu-ne câte ceva despre iubire, femei şi... romantism.

Ai umor din plin. Asta te salvează şi în viaţa de cuplu?

M-a ajutat deseori,pentru că prin definiţie umorul detensionează. La mine,umorul este o strategie de supravieţuire. Îl fac nu când trebuie,ci atunci când îmi trebuie mie.

De multe ori sunt penibil,dar e dreptul meu,la care ţin foarte mult. Uneori m-a şi încurcat. Pentru că-mi place să râd mult,dacă sunt luat la întrebări mai brusc,fac glume proaste ca să scap,şi mai mult întărât.

Glumele sunt bune când e vremea lor. De multe ori sunt sarcastic,răutăcios. Ştiu asta,dar nu mă pot abţine.

Unora le pari misogin. E adevărat?

De fapt,eu nu sunt misogin. Este o etichetare greşită. Poate sunt dur pentru că nu mă pricep să relaţionez cu femeile.

Se pare că noi,bărbaţii,suntem fericiţi doar dacă suntem bătăioşi şi duri. Ne este frică de voi şi de aceea o facem pe durii.

Cum se împacă iubita ta cu asta?

Mi-a creat ceva probleme în cuplu chestia asta. Acum,ne-am mai tocit lamele săbiilor,dar la început neînţelegerile veneau din lipsa unei ierarhii.

Nu voia să înţeleagă că eu trebuie să fiu mai tare decât ea în decizii. La un moment dat,am înţeles că trebuie să iau deciziile împreună cu ea,dar pe de altă parte,voi femeile ne manipulaţi să facem lucruri pe care nu vrem să le facem.

Până la urmă,fiecare vrea să-l controleze pe celălalt,dar niciunul n-o face pe faţă.

Laşi de la tine?

Am lăsat,până mi-am dat seama că este greşit. Dacă femeia are un bărbat care lasă prea mult de la el,se simte jignită.

Dacă n-o cerţi sau nu spui nimic când greşeşte,ar putea crede că n-o mai iubeşti. Dacă n-o obligi să facă din când în când ceva ce nu vrea,se simte neglijată.

Se întâmplă să te scoată din sărite?

Acum,cred că ne ştim bine. Nu poate să mă mai surprindă prea tare. În general,mă scoate din sărite când nu vrea să înţeleagă ce mă enervează.

De exemplu,suntem în maşină,sunt nervos,dar nu pe ea,şi-i cer să mă lase în pace o jumătate de oră. Atunci începe să mă întrebe ce am,mă tot împunge şi mă enervez. Nu pot găsi altă explicaţie pentru asta decât că vrea să mă enerveze.

Ce iubeşti la ea?

E foarte frumoasă pentru mine,este extrem de atrăgătoare şi este un om bun. De ce să mint,acum îmi dau seama că de multe ori când a urlat la mine a avut efecte benefice asupra mea. Ea-mi vrea binele,dar aşa cum îl vede ea.

Îţi place să fii romantic,să‑i oferit cadouri,să-i faci surprize?

Da,sunt un romantic! Îi înregistrez melodii,îi scriu poezii,o duc la restaurant,în fiecare zi o aştept acasă cu mâncare,cu flori,dar toate astea pălesc dacă a văzut o bluză drăguţă. Dacă i-o cumpăr,ăla e gestul maxim de romantism.

Te gândeşti la o relaţie pe viaţă cu ea?

Am pierdut trenul ăla,adică deja ştim foarte bine că putem trăi şi unul fără celălalt. Noi ne-am mai despărţit,ne-am mai împăcat.

Probabil că un copil o să ne facă să semnăm contractul ăsta. Noi suntem aşa de obişnuiţi să ne despăţim,încât n-ar fi o dramă nici să divorţăm.

În luna martie,Mihai Dobrovolschi,Marius Florea Vizante,Virgil Ianţu şi Adi Despot au acceptat provocarea postului de televiziune Diva Universal în campania „Ştim ce vor femeile”. Ei vor viziona câteva dintre serialele Diva,pentru a înţelege mai bine femeile şi a deveni parteneri mai buni. Detalii găseşti pe site-ulwww.stimcevorfemeile.ro

Ce defecte feminine te supără cel mai tare?

Sunteţi rele de gură.Cred că dacă vreţi să distrugeţi un om,o puteţi face fonic.

Sunteţi enervante câteodată.E un mod prin care vreţi să ne atrageţi atenţia asupra voastră,pentru că suntem raţionali.

Sunteţi manipulatoare şi vă bateţi joc de noi,pentru că ştiţi că nu ne prindem,mai ales când e vorba de sentimente. Vreţi să facem ca voi şi să ne şi pară rău pentru asta.



Recente

Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg