Mirosurile de parfum care te fac irezistibilă

1 75323 original jpg jpeg

Pentru a-şi impresiona iubitul, femeia poate apela la haine, machiaj, coafură şi aşa mai departe. Însă, un rol important îl are şi parfumul. Bărbaţi sunt foarte atenţi la parfumul pe care-l foloseşte partenera, aşa cum şi ele acordă importanţă acestui aspect.

Mirosul corpului reflectă prospeţimea, curăţenia şi, desigur, gustul femeii pentru parfumuri. Iar ca mirosul să persiste, pulverizează în zona gâtului şi pe încheietura mâinii. Cu ajutorul lor, doamnele îl pot cuceri pe bărbatul dorit.

Uneori, poate fi greu să-ţi dai seama care parfum ţi se potriveşte, mai ales că există o gamă atât de diversă. Dar sunt câteva mirosuri care sunt special făcute de parfumieri pentru femei.

Floral-acvatic

Parfumurile floral-acvatic sunt plăcute, evocă mirosul apei pe piele şi lasă o senzaţie de prospeţime, fiind recomandat tuturor femeilor. Când cumperi un astfel de parfum, verifică ingredientele. Trebuie să aibă în compoziţie petale de flori, verdeaţă şi chiar vanilie.

Flori puternice

Femeile care preferă parfumurile florale sunt foarte feminine. Indiferent dacă este mandarin, iasomnie, floare de piersică, orhideee, zambilă albastră sau un miros asemănător cu iarba, scopul este clar, pentru că ele sunt trecute în categoria de parfumuri senzuale.

Lemn de santal

Lemnul de santal are o esenţă preţioasă ce emană un parfum oriental senzual, cu note condimentate şi lemnoase, des utilizat în parfumuri. În plus, este reconfortant în momente de tristeţe sau îngrijorare.

Lemn şi pământ

Bărbaţii au o slăbiciune pentru parfumurile cu miros de lemn şi de pământ. Acest parfumul le reprezintă pe femeile puternice din toate punctele de vedere. Dacă vrei să-ţi cucereşti partenerul, dă-te cu un astfel de parfum, dar nu exagera, pentru că are o esenţă foarte puternică.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg