Mituri despre spălarea părului

1 74049 original jpg jpeg

Fie că eşti adepta spălatului pe păr zilnic sau că eşti ferm convinsă că o singură dată pe săptămână ajunge dacă îţi cureţi pletele, cu siguranţă ai auzit şi tu o grămadă de lucruri privind îngrijirea podoabei capilare. Află în continuare care este adevărul depre spălarea părului.

Mitul 1:Spălatul prea des poate dăuna firelor de păr

Potrivit experţilor,nu este deloc greşit să îţi speli părul des. Atunci când te speli pe cap,stimulezi scalpul,care se îngrijeşte de hrănirea foliculilor de păr.

Mitul 2:Nu contează ce şampon foloseşti

Greşit! Alegerea ta atunci când vine vorba de şampon poate face o mare diferenţă în modul cum arată şi se simte părul. Un şampon bun va lucra,cu siguranţă,pentru ca părul să fie sănăros,fiind responsabilă de prevenirea acumulării de grăsime şi murdărie pe păr. Găseşte un şampon care să corespundă nevoilor tipului tău de păr. Dacă nu te descurci,apelează la ajutorul unui hairstylist.

Pentru părul cu tendinţă de îngrăşare şi fir gros ar trebui să foloseşti un şampon de calitate foarte bună,care să nu conţină agenţi astringenţi,dar care să cureţe foarte bine. Dacă ai păr uscat ar trebui să cauţi un şampon cu ingrediente de bună calitate,care să hrănească firul de păr,şi care să-l cureţe foarte bine,fără a-l face greu de controlat şi încălcit. 

Mitul 3:Balsamul trebuie aplicat pe scalp şi pieptănat pe păr

Foloseşte balsamul strict pentru vărfuri,spune Sarah McKenna,director al salonului de coafură Londra Vixen &Blush. Chiar dacă părul tău se simte curat ca lacrima la rădăcină,dar este încurcat,cel mai bine este să nu aplici conditionerul în apropierea rădăcinii,deoarece acest lucru va duce la îngrăşarea rapidă a pletelor şi la o lipsă de volum.

Mitul 4:Ai nevoie de multe produse de îngrijire pentru păr

Folosirea prea multor produse este motivul principal pentru care eşti nevoită să te speli pe cap atât de des,atrag atenţia specialiştii în îngrijirea podoabei capilare. Un ulei hrănitorbun (utilizat în cantitatea potrivită) este produsul cel mai potrivit pentru orice problemă ai avea cu părul.

Uleiul marocan este în continuare cel mai bun ulei care pătrunde în cuticule şi reduce,de fapt,aspectul de păr ars sau despicat. Deci,ţine-te departe de toate celelalte loţiuni şi poţiuni care promit un păr bogat şi curat şi care,în realitate,nu fac decât să-l încarce.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg