Muneca a lansat piesa "Vai"

1 66489 original jpg jpeg

Artista Muneca a lansat o nouă piesă cu versuri în limba spaniolă, "Vai", un remix ce poartă semnătură lui LLP şi un videoclip senzual şi misterios.

Frumoasa cântăreaţă continuă colaborarea cu studiourile Lanoy Production,iar single-ul este compus de către Flavius Filipescu,Florin Nedelcu,Florentina Ciuna,Adriana Zoica şi videoclipul este regizat de către Alin Surdu. 

"Noul meu single este una dintre piesele în care mă regăsesc foarte mult! Vreau să împărtăşesc această piesă cu voi, pentru că este sinceră, iar mesajul este inspirat din viaţa mea. Vreau să fiu o persoană transparentă în faţa celor care îmi ascultă piesele şi sper că şi voi să vă regăsiţi în versurile ei",a mărturisit Muneca. 

La începutul verii,Muneca a lansat single-ul "I Need Your Love",o declaraţie de dragoste cu un sunet energizant şi senzual. Muneca a devenit cunoscută publicului larg datorită pieselor şi apariţiilor ei excentrice,dar mai ales prin faptul că îşi acoperă chipul cu diferite măşti şi reuşeşte să creeze mister în jurul ei. “Plânge inima”,“In love with you” sau “Mannequin” sunt doar câteva dintre piesele cu care artista şi-a cucerit fanii din România şi din străinătate. 

Iată mai jos noul videoclip senzual al tinerei artiste Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg