Nicole Kidman era maseuză, Beyoncé făcea curăţenie. Primele joburi ale starurilor de azi

2 shutterstock 180082580 jpg jpeg

Primul loc de muncă n-a fost tocmai unul plăcut nici pentru o parte dintre celebrităţile de la Hollywood. Fie că preluau comenzi la un restaurant fast-food sau vindeau fursecuri, fie că făceau masaj ori curăţenie, au avut mult de învăţat din acel prim job care i-a ajutat să devină oamenii care sunt azi.

Multe vedete îşi amintesc cu drag de primul lor loc de muncă, dar sunt şi foarte bucuroşi că au trecut de munca de jos la actorie. Indiferent de modul în care au început aceste superstaruri, lucrurile au mers bine pentru toţi în cele din urmă. Aceste vedete au dezvăluit care au fost primele locuri de muncă pe care le-au avut.

Beyoncé a lucrat în salonul mamei

Regatul oricărei regine trebuie să înceapă de undeva, iar pentru Beyoncé acesta a fost salonul de coafură din Houston al mamei ei. Artista a declarat că a învăţat cum să lucreze de mică şi a învăţat multe de la Tina, mama ei, o „femeie puternică”. Acesta i-a permis micuţei Beyoncé să-i transforme salonul în scena ei, dar şi locul în care să câştige câţiva bani.

„De la 6 la 9 ani, cântam şi făceam mici spectacole pentru femeile care veneau la salon să se coafeze şi facă şi conversaţie. Am ajutat la măturarea părului de pe podea pentru a-mi plăti permisul într-un parc de distracţii. Când nu făceam curăţeniei la salon, mă uitam la mama mea care era cel mai mare model pentru mine‟, a declarat cântăreaţa.

Brad Pitt şi Ashton Kutcher, la munca de jos

Primele jocuri ale lui Ashton Kutcher au fost lipsite de farmec. El a declarat într-un interviu că, atunci când era mai tânăr, a făcut acoperişuri, a curăţenie în fabrici, a jupuit şi eviscerat căprioare şi a donat plasmă.

Şi Brad Pitt a avut o mulţime de locuri de muncă mărunte când s-a mutat pentru prima dată în Los Angeles, înainte de a se axa pe actorie. Câştigătorul Premiului Academiei a lucrat ca şofer, transportator de mobilier şi s-a costumat în pui pentru El Pollo Loco.

Nicole Kidman a fost maseuză

Actriţa Nicole Kidman a lucrat ca maseuză şi încă îi place să facă masaj. Ea a declarat că a urmat un curs de masaj când mama ei avea crize musculare în timpul unei radioterapii pentru tratarea cancerului la sân, dar i-a plăcut să o facă şi a început să-şi folosească abilităţile pentru a câştiga nişte bani în plus pentru familia ei.

Citeşte şi:

Arătau mai bine cu părul natural? Starurile erau de nerecunoscut la primele lor apariţii

Cindy Crawford a curăţat porumb la 17 ani

În ciuda faptului că a fost una dintre cele mai cunoscute supermodele de zeci de ani, Cindy Crawford este o persoană cu picioarele pe pământ. Nimic nu scoate mai bine în evidenţă acest lucru decât unul dintre primele ei locuri de muncă. Născută în Illinois, Craword a declarat că, înainte de a începe să facă modeling, la vârsta de 17 ani, a petrecut o vară curăţând porumb pentru 4 dolari pe oră. „Copiii mei sunt foarte norocoşi, deoarece banii nu sunt un factor motivant pentru ei în acest moment al vieţii lor. Eu am avut responsabilitatea de a lucra tot timpul‟, a spus ea.

Au purtat ochelari! Brad Pitt nu-şi mai vedea prietenii pe stradă, Nicole Kidman aproape orbise

Halle Berry, vânzătoare de fursecuri

Unul dintre primele locuri de muncă ale actriţei Berry a fost la un magazin universal în care vindea fursecuri. Era un magazin numit „The Cookie Company‟, pe care îl ura. „Nu mi-a plăcut să vând fursecuri, dar am ştiut că nu voi face asta toată viaţa mea‟, a spus ea despre slujba ei de vânzătoare.

Lisa Marie Presley a vândut peşte pane şi cartofi prăjiţi

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, a lucrat într-o dubă britanică de peşte pane şi cartofi prăjiţi. În urmă cu nouă ani, singura fiică a lui Elvis Presley a fost văzută într-un şorţ, servind clienţii flămânzi dintr-o dubă numită Mr. Chippy. Pe atunci avea 44 de ani şi tocmai se mutase în Rotherfield, în East Sussex, unde se află duba. Proprietarul micii afaceri, Kim Scales, a spus: „A făcut asta când s-a mutat pentru prima oară în localitate. Era foarte interesată de oamenii şi dorea să ştie totul despre vieţile noastre şi despre modul în care trăim. Am râs cu toţii, pentru că niciunul dintre localnici nu şi-a dat seama cine este‟.

Lisa Marie s-a mutat în casa sa din Marea Britanie de 9 milioane de lire sterline pentru a scăpa de californienii „absorbiţi de sine‟. Într-un interviu pentru BBC Radio 2, Lisa Marie a spus atunci: „Am trăit în acelaşi cartier timp de 17 ani şi nu am cunoascut nici măcar un vecin. Când m-am mutat aici, primeam mesaje şi flori. Asta îmi place aici! Este o calitate a vieţii de care aveam nevoie".

FOTO: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg