Nicoleta Luciu a devenit casnică şi recunoaşte că nu se mai simte în formă: "Am fălcuţe, am guşă..."

1 nicoleta luciu 2 840x500 jpg jpeg

Nicoleta Luciu a fost ani la rândul una dintre cele mai sexy prezenţe feminine din România. Cu un bust generos, care a şi consacrat-o în televiziune, ca asistentă tv, Nicoleta întorcea toate privirile.

În anii 2000, Nicoleta avea şi o trupă care se numea "Laguna" şi în care cânta alături de Anca Florescu. Succesul vedetei a venit însă mai puţin din pricina talentului artistic şi mai mult pentru fizicul său. 

Citeşte şi: Cei mai amuzanţi prieteni, cei mai pasionali iubiţi, cei mai loiali soţi. 3 zodii de bărbaţi lângă care nu te plictiseşti

stanga
dreapta
2 nicoleta luciu1 jpg jpeg
3 nicoleta luciu 6 jpg jpeg
4 nicoleta luciu 840x500 jpg jpeg
5 nicoleta luciu din nou la tv 3 jpg jpeg
6 nicoleta luciu viva 590x620 590x620 jpg jpeg

În ultimii ani, însă, Nicoleta Luciu s-a retras definitiv din viaţa publică pentru a se dedica familiei. A adus pe lume nu mai puţin de patru copii, printre care tripleţi. 

Mai mult de atât, ea s-a mutat din Bucureşti tocmai la Miercurea Ciuc, acolo unde locuieşte cu soţul şi cu copiii. Viaţa de casnică pare să o fi transformat pe Nicoleta Luciu care, la ultima apariţie publică, a recunoscut:

„Acum m-am machiat puţin ca să nu par atât de obosită precum mă simt, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuţe, am guşă. Ne ocupăm de casă, de copii. Am înscris băieţii, i-am înscris pe toţi trei la hochei, fac hochei de performanţă”, spunea Luciu acum câteva luni.

Citeşte şi: Mirela Vaida a spus totul despre relaţia pe care o are cu soacra sa: "Mă disperă. Să vedem care din noi cedează prima"

Nicoleta Luciu a renunţat la viaţa aglomerată din Bucureşti şi s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde s-a dedicat familiei ei în totalitate. Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg