Nicoleta Luciu s-a pus pe slăbit şi e de nerecunoscut! Cum arată fosta vedetă TV după ce şi-a recuperat silueta care a consacrat-o

6 luciu 3 jpg jpeg

Nicoleta Luciu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai frumoase femei din România şi, deşi a pierdut lupta cu kilogramele la un moment dat, ea a reuşit să-şi recupereze silueta.

Nicoleta Luciu a renunţat la viaţa aglomerată din Bucureşti şi s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde s-a dedicat familiei ei în totalitate, însă ea continuă să fie sexy.

Mirela Vaida a spus totul despre relaţia pe care o are cu soacra sa: "Mă disperă. Să vedem care din noi cedează prima"

Nicoleta Luciu a realizat, de curând, o şedinţă foto pentru un brand de articole mobilier, în care apare total schimbată. Arată din nou foarte bine, a mai slăbit, iar imaginea de ”casnică” nu mai este de actualitate.

1 nicoleta luciu png png

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram, în urmă cu câteva luni, potrivit Cancan.ro.

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu a încurajat pe toată lumea să aibă un stil de viaţă sănătos şi să ţină un regim alimentar corespunzător nevoilor fiecăruia.

Cei mai amuzanţi prieteni, cei mai pasionali iubiţi, cei mai loiali soţi. 3 zodii de bărbaţi lângă care nu te plictiseşti

„Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune”, spunea ea.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg