Nicoleta Oancea şi Matteo lansează piesa “Insomnie”

1 68311 original jpg jpeg

Începutul de primăvară îi surprinde pe Nicoleta Oancea şi Matteo lansând cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, însă beat-ul este energic şi dinamic.

Piesa exprimă regretele unei relaţii eşuate pe care doi foşti îndrăgostiţi nu o pot uita,dar şi sacrificiile pe care ar fi dispuşi să le facă cei doi pentru a fi din nou unul în viaţa celuilalt.

Insomnia este cea care îi face pe protagoniştii poveştii de dragoste să rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artistă foarte talentată cu multa experienţă pe piaţa muzicală care a avut numeroase colaborari cu artişti ca Smiley,Connect-R sau Tibi Scobiola.

“Am lucrat cu foarte mult drag la această piesă şi am pus mult suflet. A ieşit exact cum mi-am dorit şi îmi doresc să dansăm împreună toată vara pe ritmurile piesei “Insomnie””,a declarat Nicoleta.

Matteo a adăugat:“mă bucur de această colaborare cu Nicoleta pe care o ştiu de mult timp şi mai ştiu că este şi foarte talentată. Este o piesă care te pune în mişcare şi are un vibe care îţi dă o energie aparte. ”

Noua piesă este compusă de Matteo,Răzvan Mihăilă,Nicoleta Oancea,Nicolae Stan,Radu Gabriela Băişan,iar textul este scris de Matteo şi Nicoleta Oancea,videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu.

Vezi videoclipul piesei  “Insomnie” aici:Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg