Noi ritualuri de frumuseţe: măştile exfoliante pentru buze

1 75953 original jpg jpeg

Exfolierea este o parte esenţială în rutina de îngrijire, dar ea nu se rezumă doar la faţă şi corp. De cele mai multe ori uităm de buze, care chiar necesită să fie exfoliate. Cu ingrediente din bucătărie, îţi vei prepara acasă propriile măşti exfoliante pentru buze. Uite câteva reţete!

Migdale şi miere

Pune într-un bol două linguri de miere şi 5 migdale pisate. Amestecă-le cu o lingură şi aplică pasta obţinută pe buze. Las-o să acţioneze 15 minute. Pielea uscată va fi îndepărtată.

Zahăr şi suc de lămâie

Amestecă două linguri de suc de lămâie (proaspăt stors) cu o lingură de zahăr. Aplică pasta obţinută pe buze. În urma tratamentului, buzele îşi vor recăpăta culoarea roz şi celulele moarte vor fi îndepărtate.

Gel de aloe vera şi coajă fină de lămâie

Amestecă o lingură de coajă de portocală cu o lingură de gel de aloe vera. Aplică pasta pe buze şi las-o să acţioneze 10 minute.

Pudră de fulgi de ovăz şi miere

Pune într-un vas o lingură de pudră de fulgi de ovăz şi amestec-o cu o lingură de miere. Aplică amestecul obţinut pe buze şi lasă-l să acţioneze 10 minute. Această masca va reda culoarea buzelor şi le va lăsa catifelate.

Suc de lămâie şi sare de mare

Amestecă o lingură de sare de mare cu două linguri de suc de lămâie. Aplică pasta obţinută pe buze şi las-o să acţioneze 10 minute.

 Exfoliază buzele cu periuţa de dinţi

Foloseşte o periuţă de dinţi cu peri moi pentru a exfolia buzele. Prin periere vor fi îndepărtate celulele moarte, însă nu exagera. O periere o dată la două săptămâni este suficientă.

Credit foto: www.istabuzz.comRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg