Nou de la Sia! Ascultă piesa "Alive"!

1 65672 original jpg jpeg

După succesul răsunător al hitului "Chandelier", single nominalizat de patru ori la premiile Grammy, Sia a lansat pe bandă rulantă piese de succes. Astăzi, Sia a lansat o nouă piesă, "Alive", aceasta fiind primul single extras de pe următorul album "This is Acting".

Piesa “Alive” este compusă de către Sia,Adele şi Tobias Jesso,Jr. şi a fost produsă de către Jesse Shatkin,“vinovat” pentru succesul videoclipului "Chandelier".

În urmă cu un an,Sia a lansat albumul "1000 Forms Of Fear",care a ocupat prima poziţie în clasamente şi de pe care au fost extrase single-urile "Big girls cry" şi "Elastic Heart",care au fost săptămâni la rând pe poziţii cheie în topurile internaţionale. Până în prezent,videoclipul Chandelier are peste 900 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Sia este considerată una dintre cele mai creative artiste la nivel global. În acelaşi timp,ea este un compozitor prolific şi a colaborat pe partea de compoziţie cu mai multe dive,precum Rihanna,pentru piesa Diamonds,Katy Perry pentru “Double Rainbow”,Kelly Clarkson pentru “Invincible” şi pentru faimoasa piesă a lui Beyonce,"Pretty Hurts".

În plus,faimoasa Sia a lansat piese în colaborare cu numeroşi artişti cu renume,precum David Guetta,Eminem,Flo Rida. Mai mult,în 2014,Sia a fost nominalizată la celebrele premii Golden Globe,cu piesa Opportunity,o adaptare a musicalului "Annie”.

Ascultă noua piesă aici: Recente

actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg