Nu e perfect! Ce crede Ben Affleck că ar schimba Jennifer Lopez la el

Jennifer Lopez nu i-a spus niciodată că ar schimba ceva la el, însă Ben Affleck crede că există un anumit aspect al felului său de-a fi pe care soția lui consideră că ar putea fi îmbunătățit. Care este acesta?

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg

Celebrul actor de la Hollywood a fost invitat, pe 21 aprilie, în emisiunea The Drew Barrymore Show și a vorbit deschis despre cariera sa, dar și despre relația pe care o are cu soția lui celebră. Gazda talk show-ului, Drew Barrymore, l-a întrebat pe Ben dacă el crede că există ceva ce Jennifer Lopez ar schimba la el, dacă ar avea această posibilitate. Iar Affleck s-a gândit bine și a avut ceva de spus.

Nu e perfect și am văzut asta cu toții la evenimentele unde își însoțește soția și se simte complet inconfortabil. Nu de puține ori ne-am întrebat dacă există probleme în Paradis pentru cei doi soți, la cât de posomorât pare Ben pe covorul roșu câteodată, alături de partenera lui de viață. Sau dacă nu cumva vedeta s-a reapucat de băut, pentru că până și Jen l-a certat pe Affleck chiar în timpul unei transmisii în direct, când cei doi soți nu-și dădeau seama că erau filmați.

Având în vedere că nu e deloc perfect, ce ar schimba „Jenny from the block” la el? Nu ține atât de comportamentul lui, ci de felul în care se exprimă verbal… Cel puțin asta crede Ben Affleck.

„Probabil că și-ar dori să fiu mai concis atunci când vorbesc”, a spus actorul făcând referire la defectul pe care i l-ar găsi soția lui de 53 de ani, dacă ar fi să-i caute nod în papură. „Nu știu dacă ați observat, dar cam bat câmpii. Vorbesc în acolade, nu mă mai opresc atunci când deschid gura…”, a început să explice starul hollywoodian.

Culmea e că, atunci când nu se poartă exemplar în spațiul public, Affleck devine monosilabic, nu scoate un cuvânt, e posomorât, deprimat chiar și pare că ar face orice doar ca să nu se mai afle acolo unde este în acel moment. N-ar fi spus despre el că e vorbăreț și că deranjează cu asta.

„Ea nu mi-a spus asta niciodată, că și-ar dori să fiu mai concis atunci când vorbesc, dar cred că asta ar schimba la mine, dacă ar putea…”, a dezvăluit Ben.     

Cel mai probabil, Lopez nu i-ar cere să scurteze mesajul pe care îl are el de transmis, pentru simplul motiv că soțul ei este fluent în spaniolă, limba ei originală, iar acest lucru cu siguranță că o încântă pe Jennifer. Așadar Ben Affleck pare doar că se alintă…

Faimosul actor și regizor a vorbit în spaniolă atunci când și-a promovat filmul „Air” în Spania, la postul de radio La Cadena SER, iar filmulețul cu el vorbind spaniolă a devenit viral. Totuși chiar este el în acel clip?

Video - YouTube



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg