Nu e perfect! Ce crede Ben Affleck că ar schimba Jennifer Lopez la el

Jennifer Lopez nu i-a spus niciodată că ar schimba ceva la el, însă Ben Affleck crede că există un anumit aspect al felului său de-a fi pe care soția lui consideră că ar putea fi îmbunătățit. Care este acesta?

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg

Celebrul actor de la Hollywood a fost invitat, pe 21 aprilie, în emisiunea The Drew Barrymore Show și a vorbit deschis despre cariera sa, dar și despre relația pe care o are cu soția lui celebră. Gazda talk show-ului, Drew Barrymore, l-a întrebat pe Ben dacă el crede că există ceva ce Jennifer Lopez ar schimba la el, dacă ar avea această posibilitate. Iar Affleck s-a gândit bine și a avut ceva de spus.

Nu e perfect și am văzut asta cu toții la evenimentele unde își însoțește soția și se simte complet inconfortabil. Nu de puține ori ne-am întrebat dacă există probleme în Paradis pentru cei doi soți, la cât de posomorât pare Ben pe covorul roșu câteodată, alături de partenera lui de viață. Sau dacă nu cumva vedeta s-a reapucat de băut, pentru că până și Jen l-a certat pe Affleck chiar în timpul unei transmisii în direct, când cei doi soți nu-și dădeau seama că erau filmați.

Având în vedere că nu e deloc perfect, ce ar schimba „Jenny from the block” la el? Nu ține atât de comportamentul lui, ci de felul în care se exprimă verbal… Cel puțin asta crede Ben Affleck.

„Probabil că și-ar dori să fiu mai concis atunci când vorbesc”, a spus actorul făcând referire la defectul pe care i l-ar găsi soția lui de 53 de ani, dacă ar fi să-i caute nod în papură. „Nu știu dacă ați observat, dar cam bat câmpii. Vorbesc în acolade, nu mă mai opresc atunci când deschid gura…”, a început să explice starul hollywoodian.

Culmea e că, atunci când nu se poartă exemplar în spațiul public, Affleck devine monosilabic, nu scoate un cuvânt, e posomorât, deprimat chiar și pare că ar face orice doar ca să nu se mai afle acolo unde este în acel moment. N-ar fi spus despre el că e vorbăreț și că deranjează cu asta.

„Ea nu mi-a spus asta niciodată, că și-ar dori să fiu mai concis atunci când vorbesc, dar cred că asta ar schimba la mine, dacă ar putea…”, a dezvăluit Ben.     

Cel mai probabil, Lopez nu i-ar cere să scurteze mesajul pe care îl are el de transmis, pentru simplul motiv că soțul ei este fluent în spaniolă, limba ei originală, iar acest lucru cu siguranță că o încântă pe Jennifer. Așadar Ben Affleck pare doar că se alintă…

Faimosul actor și regizor a vorbit în spaniolă atunci când și-a promovat filmul „Air” în Spania, la postul de radio La Cadena SER, iar filmulețul cu el vorbind spaniolă a devenit viral. Totuși chiar este el în acel clip?

Video - YouTubeRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg