FOTO Jennifer Lopez, la petrecerea româncei Anastasia Soare. Ce alte vedete au mai participat?

În cursul zilei de sâmbătă, binecunoscuta cosmeticiană de origine română, Anastasia Soare, a serbat 25 de ani de afacere de succes în Beverly Hills. Și puzderie de vedete au participat la eveniment.

image

Printre celebritățile care au participat la petrecerea Anastasiei Soare s-au numărat Kim Kardahian și Jennifer Lopez, care au arătat minunat la evenimentul care marca 25 de ani de brand de mare succes.

Cântăreața de 53 de ani a postat o serie de fotografii cu ea și vedetele prezente la eveniment, pe pagina ei de Instagram. Așa putem vedea cu toții cine a participat la petrecere și ce atmosferă a fost acolo. După cum ne așteptam, Kim Kardashian a făcut câteva selfie-uri împreună cu Jennifer și Oprah Winfrey, mogulul TV care a împlinit 69 de ani chiar a doua zi, duminică, pe 29 ianuarie.

În imaginile postate de Lopez apar sărbătorita Oprah, dar și Sofia Vergara (50), împreună cu Anastasia Soare (66), care este directoarea brandului binecunoscut în America, Anastasia Beverly Hills. Anastasia Soare a devenit celebră printre vedetele care i-au devenit cliente și care se laudă cu faptul că-și fac sprâncenele în saloanele de lux ale româncei.

„La mulți ani, Oprah! Sharon Stone s-a exprimat cel mai bine când a spus că tu însemni întreaga lume pentru întreaga lume! La mulți ani!”, a scris Kim Kardashian în postarea ei de pe Instagram, surprinzând momentul în care vestita moderatoare TV a primit un tort la petrecerea Anastasiei.

Evenimentul a avut loc într-o reședință privată din Beverly Hills și, având în vedere că a celebrat 25 de ani de brand pentru Anastasia Soare, a ajutat „25 de femei speciale care au inspirat-o” pe româncă să ajungă unde este acum.

Printre invitații de seamă de la cina de cinci stele s-au numărat și alte vedete de top, precum Sharon Stone, Heidi Klum, Priyanka Chopra, Cindy Crawford, Gayle King, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Rita Wilson, Lori Harvey, Maria Menounos, Ashley Tisdale și mulți alții.

„Minunată cina de aseară, când am sărbătorit aniversarea de 25 de ani a Anastasiei!”, a scris Jennifer Lopez la postarea ei plină cu fotografii de la eveniment. Cântăreața arăta senzațional în rochia ei mini, plină de paiete. Diva latino și-a făcut un coc impozant și-a purtat accesorii care s-o facă să strălucească și mai mult.

Kim Kardashian a optat pentru o rochie fără umeri și mâneci, de culoare maron, la care a purtat un lănțișor cu cruce. Fondatoarea Skims și-a strâns și ea părul și-a arătat minunat la evenimentul de mare clasă.

Cina a inclus trei feluri de mâncare, după care au urmat șampania și tortul – care poate fi admirat într-una dintre imaginile din galeria foto – și scurte discursuri emoționate din partea gazdei și nu numai.

Foto - InstagramRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg