Nu miroase a bine noua modă de la Hollywood! Vedetele anti-duş nu cred în spălatul zilnic

1 vedete jpg jpeg

În mod surprinzător, actori de primă mână se întrec în obiceiuri prea puţin igienice, cu care, culmea, se mai şi laudă! Şi, cum sunt lideri de opinie, au pornit un trend, la care se adaugă tot mai mulţi adepţi.

Sunt frumoşi şi atrăgători pe covorul roşu, ne uităm la ei cu mare admiraţie şi chiar invidie, atunci când păşesc în spaţiul public, însă ştim noi ce se întâmplă în intimitatea casei lor? Sau, mai degrabă, a băii lor, în care nu prea există multă acţiune? Ce înseamnă mai exact asta? Că divele hollywoodiene nu sunt prietene cu săpunul, că nu cred în îmbăiatul zilnic şi că nu se tem să prindă câte un miros... natural din când în când.

Jake Gyllenhaal s-a adăugat singur la lungul şir al vedetelor care nu cred în duşul zilnic. Printre vedetele care au recunoscut că nu se grăbesc să sară în duş în fiecare zi se numără şi Matthew McConaughey şi Cameron Diaz, superba fostă actriţă care consideră că trebuie să înceapă să vadă jegul până să-şi propună să-l înlăture.

Un cuplu îndrăgit, părinţii Ashton Kutcher şi Mila Kunis au recunoscut şi ei că nu sunt adepţii spălatului cu regularitate, practicând aceeaşi metodă şi cu cei doi copii ai lor.

“Tot mai des mi se pare spălatul mai puţin necesar”, a declarat Gyllenhaal (40), pentru Vanity Fair, săptămâna trecută. Apoi s-a apucat simpatica Taylor Swift (31) să comenteze pe delicatul subiect. Cântăreaţa i-a spus lui Ellen Degeneres că ea nu obişnuieşte să-şi spele picioarele la duş. Cade doar apă pe ele, dar nu le spală niciodată la duş.

Astfel de comentarii au stârnit o întreagă zarvă pe internet. Fanii acestor vedete s-au întrebat ce se întâmplă cu idolii lor de nu vor să facă duşul zilnic. Încurajate de astfel de destăinuiri, vedete precum Kristen Bell (41) şi soţul ei, Dax Shepard (46), au îngroşat şi ei rândurile nespălaţilor de la Hollywood. Până şi Brad Pitt (57) a dezvăluit că el îşi curăţa trupul lui superb cu şerveţele umede destinate bebeluşilor. Tatăl a şase copii consideră că e de-ajuns. Voi ce spuneţi?

Pe de altă parte, mai sunt şi cei care au considerat normal să iasă în faţă şi să vorbească despre obiceiurile lor igienice. Jason Momoa (42), de pildă, este unul dintre ei: „Nu vreau să încep vreo modă. Dar eu fac duş, credeţi-mă! Doar sunt Aquaman. Trăiesc în apă!”. Apoi Dwayne “The Rock” Johnson (49) a ţinut şi el să facă câteva lămuriri în această privinţă: „Eu sunt opusul celor care nu se spală”, adăugând că preferă trei duşuri pe zi, unul rece, dimineaţa, altul călduţ şi cel de seară, fierbinte.

Mulţi ar spune că sunt de preferat mai multe duşuri zilnice decât niciunul, mai ales pe căldurile astea. Ce părere aveţi despre practica părinţilor Bell şi Shepard, care au spus că ei aşteaptă ca copiii lor să înceapă să miroasă urât până să-i spele?

Foto - Shutterstock