Nu se teme de trecerea timpului. Jennifer Garner abia aşteaptă să facă 50 de ani. „Este încurajator‟

1 jennifer garner jpg jpeg

În timp ce unele femei pot fi descurajate de trecerea timpului, Jennifer Garner este entuziasmată de faptul că urmează să împlinească, în curând, vârsta de 50 de ani. Şi nu este singura vedetă care abia aşteaptă să intre într-o nouă etapă din viaţă!

Actriţa şi producătoarea de film, Jennifer Garner, se simte şi arată excelent la aproape 50 de ani. Fosta soţie a lui Ben Affleck întoarce toate privirile la evenimente şi nu se teme să iasă în public nemachiată. Mai mult decât atât, ea promovează constant look-ul natural şi le îndeamnă pe femei să renunţe la machiajul, care le schimbă total aspectul.

Citeşte şi: FOTO Cum arată Jennifer Garner nemachiată. „Versiunea mea de actriţă este perfect inventată‟

În plus, este şi o mamă responsabilă. În multe cazuri, ea a fost surprinsă de fotografi, în compania copiilor săi, Violet, Samuel şi Seraphina Rose Elizabeth. Activităţile cu copiii să reprezinte secretul pentru care arată atât de bine la această vârstă?

Jennifer Garner, o dovadă de optimism! 

Actriţa se pregăteşte pe 17 aprilie să împlinească vârsta de 50 de ani. Într-un interviu pentru „The Ellen DeGeners Show‟, Jennifer a dezvăluit că abia aşteaptă să treacă într-o nouă etapă a vieţii sale. „Sunt entuziasmată. Îmi place. De ce nu? Nu ştiu de ce, dar sunt surprinsă că împlinesc 50 de ani. Am acel sentiment: Chiar se întâmplă? Nu ştiu, dar îmi place ideea că dintr-o dată împlinesc aceşti ani. Este o vârstă responsabilă‟, a declarat ea.

În plus, Jennifer şi-a îndemnat fanii de pe Instagram, să privească fiecare zi ca pe o nouă oportunitate: „Ia-o uşor. Fiecare zi este o oportunitate de a reevalua şi de a schimba obiceiurile, de a te conecta, de a repara. Va fi bine‟, a scris ea.

Protagonista filmului „Azi 13 mâine 30‟ nu este singura vedetă optimistă cu privire la împlinirea acestei vârste. Şi Cameron Diaz se încadrează în această categorie: „Nu este incitant? Abia aştept. Abia aştept să împlinesc 50 de ani. Am făcut atât de multe‟, a spus ea, într-un podcast, scrie „Yahoo‟. 

Sursă foto: Instagram 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg