Nuanţa perfectă de roşu. Tu ai găsit-o?

1 70787 original jpg jpeg

A găsi nuanţa potrivită de ruj roşu poate fi destul de dificil, însă nu imposibil. Totul ţine de pigmentul pielii tale şi de alte câteva detalii subtile. Iată cum faci!

Pentru femeile cu un ten deschis la culoare este şi mai greu să-şi găsească nuanţa potrivită şi asta pentru  că unele rujuri roşii pot fi prea puternice,făcându-le să pară uşor spălăcite.Trucul îngăsirea nuanţei potrivite,ţine şi de tonurile inferioare ale tenului. Acestea sunt galben sau roz. Odată ce tonurile inferioare au fost determinate,nuanţa potrivită de ruj poate fi aleasă cu uşurinţă.

Rujroşu-rozaliu

Unruj roz-roşu,cum ar fi o culoarea prunelor,ajută la evidenţierea tonurilor inferioare de roz ale pielii. Această nuanţă rece de ruj poate adăuga căldură la nivelul pielii,fără a te face să pari excesiv de îmbujorată. Folosind o culoare rozalie de roşu pe buze primăvara sau în lunile calde de vară,îţi poţi face faţa să arate proaspătă.

Roşu aprins

Roşul intens poate fi dificil de purtat,însă pentru femeile cu pielea mai deschisă,este cu adevărat potrivit. Acesta evidenţiază buzele. Roşul pur are în el o tentă de albastru,care anulează tonurile gălbui ale pielii. Această nuanţă de roşu este potrivită de altfel şi pentru femeile care au dinţii uşor mai galbeni. Un ruj intens se combină de minune cu haine de culoare închisă,cum ar fi o rochie neagră sau o cămaşă indigo.

Roşu rubiniuUn ruj de culoarea vinului roşu poate evidenţia tonurile de galben,care sunt prezente la nivelul pielii. Această nuanţă de ruj este mult mai închisă la culoare şi conţine şi urme de maro. Notele de maro fac pielea să arate mai caldă,în timp ce definesc buzele. Dacă doreşti,poţi adăuga un luciu peste această culoare,făcându-ţi astfel buzele mai strălucitoare,mai pline şi mai moi. Rujul rubiniu merge purtat în timpul toamnei cu ţinute în tonuri de violet,maro şi verde.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg