O întâlnire pe nevăzute i-a schimbat soarta Barbrei Streisand. „Lucrurile bune se întâmplă când nu te aştepţi‟

1 barbra streisand jpg jpeg

Barbra Streisand şi James Brolin s-au cunoscut în urmă cu 25 de ani, pe vremea când niciunul dintre ei nu mai spera să îşi găsească marea iubire. Ea avea 54 de ani, iar el, 55. Ambii au trecut prin mariaje eşuate, însă atunci când dragostea le-a ieşit în cale, nu au spus nu destinului.

„Mă obişnuisem cu singurătatea‟, spunea Barbra Streisand, înainte să îl cunoască pe Brolin. Artista a fost căsătorită cu Elliott Gould, bărbatul alături de care are şi un fiu, pe Jason Gould. Cât despre Brolin, acesta a mai fost căsătorit de 2 ori, mariaje în urma cărora au rezultat 3 copii.

Vara anului 1996 urma să le schimbe soarta celor doi. Era 1 iulie, când Barbra Streisand şi James Brolin s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute. Streisand spera să cunoască un bărbat cu barbă, însă Brolin era bărbierit şi cu părul scurt. „Cine ţi-a furat părul?‟, i-a spus artista lui Brolin. A fost dragoste la prima vedere, aşa că s-au căsătorit exact 2 ani mai târziu, la a doua aniversare a întâlnirii lor. „Lucrurile bune se întâmplă atunci când nu te aştepţi‟, spunea artistia într-un interviu pentru „The Independent‟.

Citeşte şi: „Staruri care s-au căsătorit după vârsta de 50 de ani. George Clooney şi-a aşteptat zeci de ani marea iubire‟

O căsătorie care este menită să dureze

Ceremonia a fost una modestă şi discretă, pentru Hollywood, dar specială. Au avut doar 105 invitaţi, dar seara a fost emoţionantă. Cel mai memorabil moment a fost când artista a cântat 2 piese de dragoste pentru Brolin. El, la rândul său, a ţinut un discurs emoţionant, spunând: „Somnul este o pierdere de timp, lângă ea. Abia aştept să mă trezesc şi să o văd, din nou, dimineaţa‟.

Citeşte şi: „Căsnicia este o instituţie minunată, însă cine doreşte să trăiască într-o instituţie?”. Vorbe de duh despre căsătorie

Acum, Barbra Streisand are 79 de ani, iar Brolin 81. Ambii sunt fericiţi pentru că mariajul lor a fost menit să dureze 25 de ani. Într-un interviu, artista a declarat că ambii au propriile trucuri care îi ajută să îşi menţină relaţia puternică. Mai exact, fac tot posibilul pentru a petrece timp împreună. Ambii au probleme şi spun că este foarte important pentru ei să rămână activi în timpul zilei, dar să petreacă serile împreună.

Mai mult, atât Streisand cât şi Brolin cred în terapia de cuplu. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg