O nouă tendinţă în machiaj, apărută pe TikTok. Ce alte trucuri ingenioase încearcă utilizatorii

2 woman 4863432 1280 jpg jpeg

Aplicaţia TikTok are circa 1 miliard de utilizatori şi a fost descărcată de peste 200 de milioane de ori numai în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă este asociată cu generaţia Z, este şi un loc în care artiştii îşi pot prezenta abilităţile. Mulţi o folosesc pentru a-şi etala talentul în machiaj şi pentru a-i învăţa pe alţii cum să aibă un aspect mai frumos.

Pasionaţii de machiaj îşi postează trucurile şi recenzii la diverse produse. Prin crearea acestui conţinut, aceşti utilizatori stabilesc tendinţe în machiaj care sunt văzute nu numai în aplicaţie, ci şi în viaţa de zi cu zi. TikTok a schimbat modul în care mulţi se machiază şi i-a inspirat să devină mai creativi.

Rimelul colorat schimbă aspectul genelor

Una dintre cele mai populare tendinţe apărute pe TikTok este aceea de colorare a genelor. Utilizatorii sunt provocaţi să iasă din zona de confort. Rimelul negru este un element esenţial în arsenalul de machiaj al oricui şi este de departe cea mai frecvent utilizată nuanţă pentru gene. Prin urmare, purtarea unui rimel albastru, violet sau în altă nuanţă este o modalitate de a ieşi cu adevărat în evidenţă.

Utilizatorul Mikayla Nogueira a demonstrat cum se poate obţine acest aspect distractiv. A început prin a-şi pune baza obişnuită. Apoi, a îmbrăcat un set de gene false în corector şi le-a lăsat să se usuce în timp ce îşi începea machiajul ochilor. Când corectorul s-a uscat, a acoperit genele cu pigment pentru fard şi le-a aplicat pe genele ei naturale. La final, a pus pe o perie acelaşi pigment şi a trecut-o uşor prin gene pentru a combina genele false cu cele naturale. Rezultatul a fost uimitor şi serveşte drept inspiraţie pentru machiajul verii care se apropie.

 

@mikaylanogueira I’m definitely doing red next 😳🔥 #makeup #beauty #McDonaldsCCSing #VideoSnapChallenge #ASOSFashunWeek ♬ original sound - Mikayla Nogueira

I’m definitely doing red next 😳🔥 #makeup #beauty #McDonaldsCCSing #VideoSnapChallenge #ASOSFashunWeek

Conturarea buzelor

În caz că nu ştiai, unele utlizatoare TikTok au descoperit o altă metodă pentru a obţine un aspect de buze mai pline. În loc să folosească o ventuză, tehnică neplăcută sau chiar dureroasă, au optat pentru un stick de contur maro. Cu el îşi conturează buzele înainte de a le amesteca împreună cu restul. Rezultatul este un aspect voluminos.

 

@kyliekillzzzz HOW TO CREAM CONTOUR WITH OUT DRYNESS OR SPLOTCHES!! #contour #makeup ♬ original sound - Kylie Larsen

HOW TO CREAM CONTOUR WITH OUT DRYNESS OR SPLOTCHES!!

Pistruii falşi

Potrivit TikTok, pistruii falşi încep să intre în tendinţe. Dorinţa de a aplica pistrui a crescut de câţiva ani, dar aspectul lor constant la utilizatorii TikTok demonstrează că investiţia într-un creion dermatograf chiar merită.

Cartografierea conturului

Sigur, conturarea este grozavă, dar ai încercat vreodată să-ţi desenezi pe faţă zeci de pătrate mici cu diferite culori? Pare ciudat, dar această metodă funcţionează efectiv şi pare interesantă.

@mimiermakeup Why do I do these things to myself #makeup #fyppagee #contour ♬ original sound - mirtonjam

Why do I do these things to myself



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg