Oameni de afaceri VIP. Cum fac bani vedetele şi cine a câştigat aproape 15 milioane de dolari în numai câteva ore?

1 vedete jpg jpeg

Banii circulă întruna la Hollywood! Şi nu vorbim despre mărunţiş, ci despre sume impresionante care sunt oferite celebrităţilor pentru pentru a apărea în lumina reflectoarelor sau câştigate de acestea în urma unor tranzacţii extrem de bănoase.

George Clooney le are pe toate! De la farmecul personal şi fizicul atrăgător, la un mariaj fericit, doi copii minunaţi şi o carieră de vis, care-i asigură un venit mai mult decât satisfăcător. A, şi să nu uităm de afacerea lui cu tequila, estimată la 1 miliard de dolari!

După cum ne informează CNN, Clooney şi-a vândut brandul de alcool Casamigos to Diageo pentru 1 miliard de dolari, în 2017. “Dacă mă întrebaţi acum 4 ani dacă am vreo afacere estimată la 1 miliard de dolari, n-aş fi dat un răspuns afirmativ”, a declarat actorul. Vedeta, împreună cu doi parteneri de afaceri, a lansat compania respectivă în 2013, după care a vândut-o cu un profit colosal.

“Nu dispărem nicăieri! Suntem parte integrantă a Casamigos. Începând cu shot-ul pe care-l bem în seara asta. Unul sau două shot-uri, mă rog…”, a spus Clooney după vinderea brandului său de tequila. Noii proprietari ai afacerii au confirmat faptul că George a rămas implicat în companie, pentru a-şi face cunoscută “viziunea şi modul de-a conduce firma”. Adevărul e că imput-ul lui este preţios, având în vedere că a fost în stare să crească o afacere la 1 miliard de dolari în numai 4 ani!

După ce a devenit faimoasă în urma publicării unei casete în care făcea sex, Kim Kardashian înoată în bani acum. Forbes susţine că, între iunie 2014 şi iulie 2016, jocul ei Hollywood, pentru telefoanele mobile, a obţinut venituri de 160 de milioane de dolari. Cu alte cuvinte, avatarul Kim i-a obţinut adevăratei Kim nu mai puţin de 45 de milioane de dolari. Iar acest profit a propulsat-o pe vedeta de reality show fix pe coperta resvitei financiare Forbes.   

“O mare onoare să fiu pe coperta Forbes! Nici măcar nu puteam visa la aşa ceva şi ştiu că tata ar fi mândru de mine”, a scris bruneta pe Twitter.

În vara anului 2017, Kardashian şi-a concentrat atenţia spre machiaj. Şi a câştigat 14,4 milioane de dolari după ce a vândut 300.000 de truse de înfrumuseţare numai în câteva ore. Nu-i rău pentru cineva care n-are niciun talent, nu?

În 2012, canalul TV Fox căuta un nou jurat pentru emisiunea American Idol după ce plecase Jennifer Lopez. Ce sumă de bani a convins-o pe diva Mariah Carey să apară la TV? 18 milioane de dolari, adică cel mai mare salariu pe care l-a primit vreodată o cântăreaţă la vreo emisiune reality. În traducere liberă înseamnă 450.000 de dolari pe episod sau 144.000 de dolari pe zi de filmare!

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg