Oameni de afaceri VIP. Cum fac bani vedetele şi cine a câştigat aproape 15 milioane de dolari în numai câteva ore?

1 vedete jpg jpeg

Banii circulă întruna la Hollywood! Şi nu vorbim despre mărunţiş, ci despre sume impresionante care sunt oferite celebrităţilor pentru pentru a apărea în lumina reflectoarelor sau câştigate de acestea în urma unor tranzacţii extrem de bănoase.

George Clooney le are pe toate! De la farmecul personal şi fizicul atrăgător, la un mariaj fericit, doi copii minunaţi şi o carieră de vis, care-i asigură un venit mai mult decât satisfăcător. A, şi să nu uităm de afacerea lui cu tequila, estimată la 1 miliard de dolari!

După cum ne informează CNN, Clooney şi-a vândut brandul de alcool Casamigos to Diageo pentru 1 miliard de dolari, în 2017. “Dacă mă întrebaţi acum 4 ani dacă am vreo afacere estimată la 1 miliard de dolari, n-aş fi dat un răspuns afirmativ”, a declarat actorul. Vedeta, împreună cu doi parteneri de afaceri, a lansat compania respectivă în 2013, după care a vândut-o cu un profit colosal.

“Nu dispărem nicăieri! Suntem parte integrantă a Casamigos. Începând cu shot-ul pe care-l bem în seara asta. Unul sau două shot-uri, mă rog…”, a spus Clooney după vinderea brandului său de tequila. Noii proprietari ai afacerii au confirmat faptul că George a rămas implicat în companie, pentru a-şi face cunoscută “viziunea şi modul de-a conduce firma”. Adevărul e că imput-ul lui este preţios, având în vedere că a fost în stare să crească o afacere la 1 miliard de dolari în numai 4 ani!

După ce a devenit faimoasă în urma publicării unei casete în care făcea sex, Kim Kardashian înoată în bani acum. Forbes susţine că, între iunie 2014 şi iulie 2016, jocul ei Hollywood, pentru telefoanele mobile, a obţinut venituri de 160 de milioane de dolari. Cu alte cuvinte, avatarul Kim i-a obţinut adevăratei Kim nu mai puţin de 45 de milioane de dolari. Iar acest profit a propulsat-o pe vedeta de reality show fix pe coperta resvitei financiare Forbes.   

“O mare onoare să fiu pe coperta Forbes! Nici măcar nu puteam visa la aşa ceva şi ştiu că tata ar fi mândru de mine”, a scris bruneta pe Twitter.

În vara anului 2017, Kardashian şi-a concentrat atenţia spre machiaj. Şi a câştigat 14,4 milioane de dolari după ce a vândut 300.000 de truse de înfrumuseţare numai în câteva ore. Nu-i rău pentru cineva care n-are niciun talent, nu?

În 2012, canalul TV Fox căuta un nou jurat pentru emisiunea American Idol după ce plecase Jennifer Lopez. Ce sumă de bani a convins-o pe diva Mariah Carey să apară la TV? 18 milioane de dolari, adică cel mai mare salariu pe care l-a primit vreodată o cântăreaţă la vreo emisiune reality. În traducere liberă înseamnă 450.000 de dolari pe episod sau 144.000 de dolari pe zi de filmare!

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg