Oana Cârmaciu, actriţa din Sacrificiul, primele declaraţii despre iubitul ei: ”A plâns de fericire când a aflat că vom avea un băieţel!”

2 oana carmaciu2 jpg jpeg

Oana Cârmaciu, actriţa din ”Sacrificiul - Alegerea”, este însărcinată în şapte luni şi urmează să aducă pe lume un băieţel, lucru care o bucură extrem de mult.

Oana Cârmaciu nu şi-a plănuit să rămână însărcinată, însă vestea a bucurat-o foarte tare, deşi la început a speriat-o, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu.

Oana Radu, dezvăluiri despre relaţia pe care o avea cu iubitul ei, care a murit în urmă cu o lună. ”Îşi dorea foarte mult să slăbesc”

”Iubitul meu a plâns de fericire când a aflat, apoi s-a apucat să planifice ce avem de făcut. Am fost speriaţi la început, e normal… sau, mai bine zis, puţin dezorientaţi, cred că e o exprimare mai potrivită pentru cum ne simţeam. Toată lumea vorbea despre noile responsabilităţi, dar noi nu ştiam exact care sunt ele şi ce avem de făcut. Aşa că o luăm metodic, pas cu pas. Lucrurile merg minunat când le oferi timp şi spaţiu să se deruleze în ritmul lor.”, a povestit Oana potrivit Libertatea.

Nu-i spune niciodată asta! 5 fraze cu care îţi împingi soţul în braţele altei femei

De asemenea, ea a mărturisit că va fi mamă de băiat şi nu plănuieşte să se mărite doar pentru că a rămas însărcinată.

”O să avem un băieţel. Deja am început să facem pregătiri, avem mulţi oameni în jurul nostru care s-au apucat de pregătiri înaintea noastră. Nu am născut şi deja am câteva cutii cu lucruri de bebeluşi. Nici una, nici alta. Nu mi-am dorit niciodată să mă căsătoresc fiind însărcinată şi nici nu aş uni evenimentele, pentru că mi se par două momente frumoase şi importante din viaţa oricărui om. Fiecare petrecere merită o atenţie aparte!”, a mai dezvăluit actriţa.  Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg