Oana Cuzino se desparte de Pro TV. Postul întrerupe producţia emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?“

1 thumbnail oana cuzino jpg jpeg

Pro TV a luat decizia de a întrerupe colaborarea cu una dintre cele mai vechi vedete ale postului, Oana Cuzino, după 18 ani.

"Emisiunea Ce se întâmplă, doctore?“, difuzată de luni până vineri, în cadrul Ştirilor PRO TV matinale şi duminica, de la 10.00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în faţa oamenilor subiecte interesante despre educaţia medicală, cu explicaţii din partea specialiştilor, care au avut ca scop prevenţia şi îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Îi mulţumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediţie prezentată şi cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe şi mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale", se arată într-un comunicat remis de postul de televiziune.

Oana Cuzino, medic primar gerontologie şi geriatrie, doctor în ştiinţe medicale, coordonează, în prezent, proiectul online doc.ro. Vedeta TV nu a făcut deocamdată niciun comentariu referitor la despărţirea de televiziunea care a consacrat-o.

FOTO Pro TV



Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg