Oana Radu, Dr. Mako şi Doddy lansează piesa "Stai"

1 68352 original jpg jpeg

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Oana Radu şi Dr. Mako au ajuns la cel de-al patrulea single în această formulă de succes şi lansează single-ul şi videoclipul "Stai", featuring Doddy.

"Cuvintele uneori sunt de prisos, aş vrea să vorbească pentru mine piesa mea. Mi-am dorit din suflet să fie în colaborare cu Doddy, şi am avut surpriza să găsesc în el nu doar un profesionist, ci şi un prieten şi un om minunat! Mulţumesc mult Dr. Mako fiindcă îmi este alături în continuare, mulţumesc Cat Music şi Voices Media pentru susţinere şi implicare",declară Oana Radu. 

Single-ul Stai este compus de către Oana Radu,alături de Dr. Mako şi Doddy,iar videoclipul este regizat de către Ionuţ Trandafir,colaboratorul Oanei şi pentru videoclipul anterior,"Dragostea-i nebună". 

"Proiectul 'Oana Radu & Dr Mako' a ajuns la cel de-al patrulea single - mă bucur mult! Cele peste 40 de milioane de vizionari de pe YouTube arată că muzică noastră este pe repeat! Sunt fericit că am rămas împreună, că ne-am întărit echipa, că suntem creativi şi competitivi. Mulţumesc celor care cred în noi!",declară Dr. Mako. 

Oana Radu şi Dr. Mako au început colaborarea în 2014,odată cu lansarea mega-hitului Tu,care are peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. De atunci şi până în prezent,cei doi artişti au lansat single-urile "Ea a fost prima" (feat Pacha Man) şi "Dragostea-i nebună". Încă de la Tu,Oana şi Dr. Mako sunt şi compozitorii pieselor pe care le-au lansat.

Mai mult,la începutul anului 2015,Oana Radu şi-a lansat propriul video blog pe YouTube,unde săptămânal postează file din jurnalul ei,de la trucuri de înfrumuseţare,la întâmplări haioase. Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg