Obiceiuri năsănătoase care favorizează apariţia ridurilor.

1 67640 original jpg jpeg

Ridurile sunt o parte a procesului de îmbătrânire şi sunt, de multe ori, rezultatul stilului nostru de viaţă. De aceea, o parte din luptă nu are nimic de-a face cu vârsta. Rutina de înfrumuseţare şi obiceiuri pot avea un impact la fel de mare asupra tenului.

Renunţă acum la obiceiurile tale nesănătoase pentru a avea un ten frumos mai târziu. Vezi în continuare care sunt greşelile pe care le faci în viaţa de zi cu zi.

Fumatul

Consumul de nicotină este cea mai frecventă cauză a ridurilor. Sunt studii realizate pe gemeni care arată dovada acestui lucru în detaliu,spune Joel Schlessinger,MD,dermatolog,chirurg cosmetician şi fondator al LovelySkin.com. Deci,renunţă la ţigări şi uită de riduri.

Dieta ta

Dacă vrei o piele sănătoasă şi tânără,vechiul proverb care spune că eşti ceea ce mănânci este cu siguranţă adevărat. Consumul de zahăr şi de produse cu indice glicemic crescut au impact nu doar asupra greutăţii tale,ci şi asupra pielii. Printr-un proces numit glicozilare dăunătoare,moleculele de zahăr se ataşează la proteinele din piele (inclusiv colagen),care le determină să devină rigide şi malformate,spune Roshini Rajapaksa,MD,gastroenterolog şi co-fondator Tula. Acest lucru duce la pierderea elasticităţii faciale.

Consumul de alcool

Alcoolul deshidratează pielea. De-a lungul timpului,pielea ta va pierde elasticitatea şi se vor forma riduri cauzate de lipsa de hidratare. În plus,alcoolul poate avea un impact negativ major asupra nivelului de vitamine,care conţin antioxidanţi foarte importanţi pentru pielea şi corpul tău,şi care sunt esenţiale în regenerarea de noi celule. Vitamina A este,de asemenea,extrem de importantă în producţia de colagen.

Guma de mestecat

Guma de mestecat favorizează apariţia unui tip de rid care se vede destul de des la colţurile buzei inferioare.

Demachierea necorespunzătoare

Atunci când adorminedemachiată,eşti practic răspunzătoare de apariţia ridurilor. Machiajul şi poluanţii de mediu,acumulaţi în timpul zilei,infiltraţi în pori,scad colagenul şi elastina. Asta poate accelera procesul de îmbătrânire şi te lasă cu linii fine şi cu riduri. Curăţă şi hidratează pielea în fiecare seară înainte de culcare.



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg