Obţine un look fresh în 6 paşi simpli!

1 70865 original jpg jpeg

Ai aşteptat mult zilele astea însorite, însă ştii, de asemenea, că asta presupune o atenţie sporită acordată make-up-ului. Tot ce trebuie să faci este să citeşti cu atenţie care sunt paşii pe care specialiştii recomandă să îi urmezi, pentru a te bucura de un look fresh tot sezonul, şi să-i pui în aplicare.

1. Hidratarea tenului

Ai nevoie de un produs de curăţare a tenului,pe bază de citrice,fără ulei. Sau poţi folosi apa micelară. Hidratarea reprezintă un alt pas important pentru un aspect proaspăt,deoarece creează o bază excelentă pentru orice machiaj. Aplică o cremă cu textură catifelată,pentru faţă şi gât. Cel de-al treilea pas este folosirea unui strat generos de loţiune de protecţie solară cu SPF mare.

2. Folosirea fondului de ten

Aplică fond de ten lichid,folosind un burete de faţă – numai în cazul în care ai cu adevărat nevoie – şi acoperă roşeaţa sau petele. Astfel,pielea naturală este expusă cât mai mult posibil. Apoi,apasă cu delicateţe corectorul sub ochi,pentru a scăpa de cearcăne,şi întinde cu degetul. La final,aplică pudra translucidă pe zona T,pentru a crea un efect mat.

3. Corectarea sprâncenelor

Foloseşte un creion de spâncene,pentru simetrie în lungime şi culoare. Aplică în strat subţire,cu mişcări scurte,ţinându-l înclinat,imitând direcţa de creştere naturală a firelor.

4. Aplicarea rimel-ului

Defineşte machiajul ochilor prin apăsarea subtilă a creionului de ochi,foarte aproape de linia genelor. Apoi aplică un strat de rimel,mai gros la baza genelor pentru a adăuga volum. Pentru efect de gene întoarse,foloseşte o perie specială sau aplică mascara cu mişcări scurte,cu vârful pensulei.

5. Adăugarea culorii în obraz

Aplică un fard de obraz pudră,apropiată ca nuanţă de culoarea naturală a tenului tău,apoi aplică un blush pe pomeţi,pentru un aspect fresh. În zilele călduroase,evită folosirea fardurilor de obraz cremă,care dau un aspect încărcat tenului.

6. Folosirea unui glossy

În final,defineşte-ţi zâmbetul folosind un ruj într-o nuanţă aproape de culoarea naturală a buzelor. Dă apoi cu un glossy sau cu un balsam,pentru un efect strălucitor şi proaspăt. Acum eşti gata să ieşi în oraş,având un look natural,plăcut,potrivit atât pentru zilele cu soare,cât şi pentru nopţile în club.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg